Πρώτο Αikido Summer Camp στη Κρήτη

εικόνα άρθρου
Στις 18-19 Ιουλίου 2020 σας προσκαλούμε στο πρώτο AIKIDO SUMMER CAMP CRETE που θα πραγματοποιηθεί στο Δισκό(Λέντας) στη Νότια Κρήτη!

Εξάσκηση αϊκίντο μαζί με καλό φαγητό και χαλάρωση στα μαγικά νερά της Ν.Κρήτης!

Πρόγραμμα: 2 προπονήσεις/ημέρα στις 09:00(πρωί) και 20:30(βράδυ).

Κόστος: 50 E

Ελεύθερη διαμονή στον χώρο της εξάσκησης ή σε σκηνές στη παραλία ή σε δωμάτια ξενοδοχείου με κόστος 40Ε/ημέρα(2 κρεβάτια).

Υπάρχουν 20 διαθέσιμες θέσεις για το AIKIDO SUMMER CAMP CRETE και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε και διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής Zoom. Το link θα σας σταλεί στο email σας αφού γίνει κατάθεση της συμμετοχής σας σε λογαριασμό τραπέζης.

Θα σας περιμένουμε με χαρά!

Ο Νίκος Ιλαρίδης(3ο νταν Αϊκίντο, 2ο νταν Ιάιντο) είναι ο επικεφαλής του Aikido Dojo Ηρακλείου. Έχει ταξιδέψει για να μελετήσει αϊκίντο στην Ιαπωνία και κάθε χρόνο επισκέπτεται την Γαλλία για να λάβει μέρος στα εκπαιδευτικά σεμινάρια για δασκάλους υπό τον Ζεράρ Μπλεζ, 7ο νταν και Ντιντιέ Λεζάρντ, 5 νταν. Εκτός του Aikido Dojo Ηρακλείου διδάσκει αϊκίντο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς στο Πανεπιστημίου Κρήτης και στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.


Πληροφορίες-Εγγραφές: Aikido Dojo Ηρακλείου, Θ. Ματθαιάκη 31, Ηράκλειο, info@aikido-heraklion.gr, www.aikido-heraklion.gr, τηλ.επικοινωνίας: 6972 414419


Event Facebook Page: Aikido Summer Camp Crete
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι