Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι σχολές CHOY LEE FUT Άργους και Ναυπλίου

εικόνα άρθρου
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι σχολές, CHOY LEE FUT Άργους και Ναυπλίου το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Δανάη» στο Pantazis Royal. Η ημέρα συνέπεσε και με την Κινεζική πρωτοχρονιά, την «χρονιά του ποντικού».

Η αίθουσα γέμισε από μαθητές, γονείς αλλά και φίλους της σχολής. Ο δάσκαλος Λαμπάδας Θεόδωρος, και η δασκάλα Κοκκινάκη Άννα αφού καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκαν σε όλους υγεία και ένα επιτυχημένο και δημιουργικό 2020.

Μικρή επίδειξη κουνγκ φου και ακροβατικής γυμναστικής σε χαλαρό και οικογενειακό κλίμα, έγινε από μικρούς και μεγάλους μαθητές, προς τιμή των καλεσμένων που και αυτοί με την σειρά τους ανταπέδωσαν με ζεστά χειροκροτήματα.

Ο Sifu Λαμπάδας Θ. στην ομιλία του αναφέρθηκε στις επιτυχίες της σχολής, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε τον Μάιο στη Ρωσία, αλλά και στο Παλαμήδειο πρωτάθλημα που διοργανώνεται με επιτυχία 14 χρόνια από τη σχολή. Απονεμήθηκαν αναμνηστικά στους αθλητές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους αλλά και σε άτομα που, στήριξαν της σχολές.

Πολλά και διάφορα τα δώρα που κέρδισαν οι καλεσμένοι, που είχαν δωρίσει επιχειρήσεις της περιοχής μας. Ένας υπέρ τυχερός κέρδισε 8 ημέρες στο προπονητικό camp της σχολής που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι, αξίας 350 ευρώ.

Το φαγητό κατά ομολογία πολλών ήταν εξαιρετικό όπως και το serves του Pantazis Royal.

Ειδικό μενού, και ειδικό πρόγραμμα διασκέδασης από δύο animateur είχαν οι μικροί μαθητές που διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Ήταν μία ζεστή και χαλαρή βραδιά για όλους, δασκάλους, μαθητές, γονείς, μετά από ένα πιεστικό 2019 αλλά και ένα απαιτητικό 2020 από πλευράς αγωνιστικού προγράμματος.

Καλή Χρονιά ,με υγεία και επιτυχίες!!
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι