Σοφά λόγια

Ακούω και ξεχνάω, βλέπω και θυμάμαι, κάνω και καταλαβαίνω. (Ρητό του Ζεν)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Με 109 μετάλλια επέστρεψε η ελληνική εθνική ομάδα Ζίου Ζίτσου από το Παγκόσμιο Κύπελλο και Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο Βουκουρέστι.

Με 109 μετάλλια επέστρεψε η ελληνική εθνική ομάδα Ζίου Ζίτσου από το Παγκόσμιο Κύπελλο και  Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο Βουκουρέστι.Η Ελληνική Εθνική Ομάδα Ζίου Ζίτσου έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, 13-15 Σεπτεμβρίου 2019.

Ήταν η μεγαλύτερη διεθνής αποστολή του ελληνικού Ζίου Ζίτσου στο εξωτερικό με 265 συμμετοχές αθλητών-τριών, 30 Προπονητές και 5 Διεθνείς Διαιτητές.

Στην τελική κατάταξη του πίνακα μεταλλίων των δυο διοργανώσεων, η εθνική μας ομάδα κατέκτησε

26 Χρυσά,
27 Ασημένια
και 56 Χάλκινα Μετάλλια.
Σύνολο 109 Μετάλλια.

Στα αποτελέσματα ανά Πρωτάθλημα, η Ελλάδα αναδείχτηκε 2η στο BALKAN OPEN και 3η στο WORLD CUP

Στην αποστολή ήταν οι Έλληνες Διεθνείς Διαιτητές: Καζάκος Κωνσταντίνος, Αγριόδημας Γιάννης, Παπαχριστοφόρου Χριστίνα, Συνολάκης Νικόλαος, Χανιαλάκης Γρηγόρης.
Την Εθνική μας ομάδα συνόδευσαν ο Υπεύθυνος Εθνικής ομάδας και Ομοσπονδιακός Προπονητής κος Μπιτσαξής Δημήτριος, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Ζαντιώτης Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας κος Πουλικίδης Αναστάσιος και η Γεν. Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας κα Χαριτοπούλου Μαρία.

Συγχαρητήρια σε όλη την ελληνική αποστολή τόσο για τις αγωνιστικές επιδόσεις της όσο και για την γενική εικόνα της ομάδας μας εντός και εκτός Τατάμι, καθ όλη την διάρκεια της παραμονής στο Βουκουρέστι.

Αναζήτηση

Bujinkan Dojo Hellas
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
TCMA
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Ομοσπονδία Krav Maga
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Αθλόπολις
AIKIDO DOJO HERAKLION


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική