Για πρώτη φορά στην Κρήτη ένας από τους πιο έμπειρους μαχητές των Dog Brothers, Νικ Παπαδάκης

εικόνα άρθρου
Για πρώτη φορά στην Κρήτη ένας από τους πιο έμπειρους μαχητές των Dog Brothers, Guro Nick Papadakis. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην σχολή Scorpion Fight Club, του Guro Δημήτρη Μπουδάκη υπό την διοργάνωση της Ομάδας FCS kali Crete και σε συνεργασία με την ελληνική αντιπροσ'ωπευση "Dog Brothers Greece".

Ο Nick Papadakis είναι "Guro" στο DBMA (Dog Brothers Martial Arts) αλλά και "Tuhon" στο Pekiti-Tirsia Kali του Grand Tuhon Leo Gaje Jr. !

Έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία με προστατευτικό εξοπλισμό και όπλα για το Kali, την Kombat Instruments Limited(bloodsport.com).
Έχει πάρει μέρος σε σχεδόν κάθε συνάντηση Dog Brothers που έγινε στην Αμερική από το 1997. Έχει κάνει κυριολεκτικά εκατοντάδες μάχες κάτω από συνθήκες ανοικτού "Gathering"

Ένας αληθινός μαχητής σε αγώνες Stick Fighting πλήρους επαφής και με τον ελάχιστο εξοπλισμό...Οι Dog Brothers είναι γνωστοί στον κόσμο των Φιλιππινέζικων πολεμικών τεχνών (και όχι μόνο), για τη σκληρότητα και κοντινότερη προσέγγιση του ρεαλισμού των Αγώνων & Gatherings τους. Το μότο τους είναι ..."HIGHER CONCIOUSNESS THROUGH HARDER CONTACT..."

Μία μοναδική ευκαιρία για το νησί μας, να εκπαιδευτεί κανείς δίπλα σε έναν μεγάλης εμβέλειας εκπαιδευτή, μα πάνω απ' όλα πολεμιστή!!!, των Φιλιππινέζικων τεχνών ...Ένας εκπαιδευτής ο οποίος δεν είναι γνώστης μόνο της θεωρίας αλλά και της εφαρμογής της στη μάχη...Ένας ολοκληρωμένος γνώστης της φύσης της μάχης...

Δηλώστε την συμμετοχή σας μέχρι 22 Μαΐου και κερδίστε εκπτωτική τιμή για το σεμινάριο.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο : 6979009989

Ένα πράγμα είναι βέβαιο..." κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει καλύτερα τη μάχη από αυτόν που συνεχώς μάχεται..."
με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
FCS KALI CRETE
(In co-operation with Kostas "Spartan Dog" Tountas, Kostas "C-Quixote Dog" Skotidakis, and the rest of the Dog Brothers training group in Athens, Greece")
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι