Eιδική επετειακή εκδήλωση για την Dai Nippon Butoku Kai στη Μ.Βρετανία με ελληνική συμμετοχη

εικόνα άρθρου
Το διάστημα 10-12 Μαΐου 2019 στην έδρα του Mid Sussex Dojo πραγματοποιήθηκε η ειδική επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια λειτουργίας υπό την διεύθυνση του εκπροσώπου της Dai Nippon Butoku Kai στην Μεγ. Βρετανία Hanshi Payne Roger (8 dan Judo/ 7 dan iaido/ 7 dan Aikido).

Στην παραπάνω εκδήλωση προσκλήθηκαν εκπρόσωποι διαφόρων οργανώσεων τόσο μελών της DNBK στην Ευρώπη όσο και λοιπών φορέων διαμορφώνοντας ένα ψηφιδωτό τεχνών/συστημάτων.

Από την Ελλάδα συμμετείχαν ως καλεσμένοι των διοργανωτών ο shihan Καρυπίδης Κων/νος (συντονιστής της DNBK για την Ελλάδα/ Daito Ryu Aiki-jujutsu) και ο κ. Κοκόλης Φάνης sensei (Πρόεδρος του Κλάδου Aikido της Ελλην. Ομοσπονδίας Jujitsu/ Aikido Aikikai), οι οποίοι δίδαξαν την τέχνη τους σε μικτά τμήματα ενηλίκων και λοιπών εκπαιδευτών (Judo, Aikido, Karate, Kendo, iaido, κλπ).

Με την ολοκλήρωση των δράσεων της διήμερης αυτής ειδικής διοργάνωσης και οι δύο Έλληνες διακεκριμένοι Δάσκαλοι έλαβαν πρόσκληση για να επισκεφθούν ξανά την Μεγ. Βρετανία και να διδάξουν ως κεντρικοί εκπαιδευτές αυτή τη φορά σε θεματικό σεμινάριο της τέχνης που εκπροσωπούν στο οποίο θα συμμετέχουν υψηλόβαθμοι εκπαιδευτές.


Για τον Σύνδεσμο

Αχυρκίδης Πέτρος
Γεν. Γραμματέας ΔΣ


Για σχετικές πληροφορίες απευθυνθείτε στα παρακάτω:
Επίσημος δικτυακός τόπος Συνδέσμου: www.hekoba.net
Επίσημος δικτυακός τόπος Mid Sussex Dojo: http://www.msmas.org/index.php
FB page Aikiso Zanshin Dojo (Αθήνα): https://www.facebook.com/aikidozanshin.gr/
FB page Συνδέσμου: https://www.facebook.com/aikijujutsu.hekoba/
FB page Mid Sussex: https://www.facebook.com/MidSussexMA/
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι