Εντυπωσιακή η παρουσία του Α.Σ. Καλλίρροον στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα Κουνγκ Φου

εικόνα άρθρου
Την εξαιρετική παρουσία του Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο 2ο Παγκρήτιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ αποδεικνύει το πλήθος των χρυσών μεταλλίων που κατέκτησαν οι αθλητές του. Το πρωτάθλημα διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης στις 7 Απριλίου 2019 στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ηρακλείου.

Ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ συμμετείχε στους αγώνες με την πολυπληθέστερη ομάδα της διοργάνωσης με 36 αθλητές, οι οποίοι διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους ανάμεσα στους 235 αθλητές που έλαβαν μέρος από όλη την Κρήτη, καθώς και από την Αθήνα.

Τα αθλήματα στα οποία συμμετείχε το ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ είναι το Kung Fu, το Tai Chi και το Light Sanda. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα καταδεικνύουν την αφοσίωση, την αγάπη και την ουσιαστική προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές, προπονητές και το ΔΣ του Συλλόγου:

Χρυσά: 18 + 1 ομαδικό στο Τάι Τσι
Ασημένια:13 + 1 ομαδικό στο Τάι Τσι
Χάλκινα: 6

Το ΔΣ του Α.Σ.ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ συγχαίρει θερμά τους αθλητές του για αυτήν την μεγάλη τους επιτυχία, αλλά εξίσου τους συγχαίρει για το ήθος τους και τη συμπεριφορά τους απέναντι στους συναθλητές τους από άλλους Συλλόγους.

Aπο επιστολή του Α.Σ. Καλλίρροον στον ΠΟΠΤ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι