Σοφά λόγια

Όσο λιγότερη προσπάθεια καταβάλετε, τόσο πιο γρήγοροι και δυνατοί γίνεστε. (Bruce Lee)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Εντυπωσιακή η παρουσία του Α.Σ. Καλλίρροον στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα Κουνγκ Φου

Εντυπωσιακή η παρουσία του Α.Σ. Καλλίρροον στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα Κουνγκ ΦουΤην εξαιρετική παρουσία του Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο 2ο Παγκρήτιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ αποδεικνύει το πλήθος των χρυσών μεταλλίων που κατέκτησαν οι αθλητές του. Το πρωτάθλημα διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης στις 7 Απριλίου 2019 στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ηρακλείου.

Ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ συμμετείχε στους αγώνες με την πολυπληθέστερη ομάδα της διοργάνωσης με 36 αθλητές, οι οποίοι διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους ανάμεσα στους 235 αθλητές που έλαβαν μέρος από όλη την Κρήτη, καθώς και από την Αθήνα.

Τα αθλήματα στα οποία συμμετείχε το ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ είναι το Kung Fu, το Tai Chi και το Light Sanda. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα καταδεικνύουν την αφοσίωση, την αγάπη και την ουσιαστική προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές, προπονητές και το ΔΣ του Συλλόγου:

Χρυσά: 18 + 1 ομαδικό στο Τάι Τσι
Ασημένια:13 + 1 ομαδικό στο Τάι Τσι
Χάλκινα: 6

Το ΔΣ του Α.Σ.ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ συγχαίρει θερμά τους αθλητές του για αυτήν την μεγάλη τους επιτυχία, αλλά εξίσου τους συγχαίρει για το ήθος τους και τη συμπεριφορά τους απέναντι στους συναθλητές τους από άλλους Συλλόγους.

Aπο επιστολή του Α.Σ. Καλλίρροον στον ΠΟΠΤ

Αναζήτηση

Αθλόπολις
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
Satori
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
KRAV MAGA PERISTERI
Ομοσπονδία Krav Maga
JUDO
Bujinkan Dojo Hellas
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TCMA
Olympus
Ferrum Gym


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική