Σοφά λόγια

Όταν κάποιος είναι πρόθυμος και ενθουσιώδης, τότε οι θεοί σμίγουν μαζί του. (Αισχύλος)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Βραβεύσεις για τους αθλητές του Ευκλέα Λευκάδας

Βραβεύσεις για τους αθλητές του Ευκλέα ΛευκάδαςΜια σημαντική μέρα χθες για το σύλλογο μας αφού σε μια υπέροχη εκδήλωση της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας όπου βραβεύτηκαν 3 αθλητές μας για τις διακρίσεις τους αλλά και τις μαθητικές τους επιδόσεις.

Συγκεκριμένα ανάμεσα σε πολύ σημαντικούς ανθρώπους της πολίτικης, παράγοντες, αθλητές, προπονητές και ομάδες του ποδόσφαιρου, του μπάσκετ του στίβου και άλλων αθλημάτων βραβεύτηκαν οι εξής 3 αθλητές μας :

ΘΕΙΑΚΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ με μαθητική επίδοση 19.3 στο γυμνάσιο λύκειο ΝΥΔΡΙΟΥ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ και πρωταθλητής Ελλάδας από το 2013-2018 στις κατηγορίες παίδων-έφηβων.
Επίσης συμμετείχε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2017 στα Σκόπια.

ΚΑΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ με μαθητική σε επίδοση 19.7 στο 1ο γυμνάσιο Λευκάδας και πανελλήνια πρωταθλήτρια 2015-2018, στις κατηγορίες παίδων - έφηβων και πρωταθλήτρια στο διεθνές πρωτάθλημα Athens Challenge 2018 - 2019, 5η στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βενετία 2018.

ΔΑΓΛΑ ΒΗΣΣΑΡΙΑ με 19.3 μαθητική επίδοση στο 2ο γυμνάσιο Λευκάδας και πανελλήνια πρωταθλήτρια στην κατηγορία παίδων 2017-2018 και πρωταθλήτρια στο Διεθνές πρωτάθλημα athens challenge 2019.

Στο τέλος της βράβευσης ο διεθνής εκπαιδευτής ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ευχαρίστησε την ΕΠΣ για την τιμή που κάνανε στο σύλλογο του ΕΥΚΛΕΑ και ευχήθηκε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Εκ μέρους του ΔΣ ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους τους συλλόγους και τους αθλητές.

Αναζήτηση

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Ομοσπονδία Krav Maga
Olympus
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TCMA
Αθλόπολις
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Bujinkan Dojo Hellas
AIKIDO DOJO HERAKLION
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική