14 μετάλλια για το Aθλόπολις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

εικόνα άρθρου
Στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης, στα Ανω Λιόσια, διεξήχθει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu, το διήμερο 12-13/01/2019(Α Μέρος -15 & -18 ετών ,συμμετοχή 47 συλλόγων, 895 αθλητών από όλη την Ελλάδα) και το διήμερο 19-20/01/2019(Β Μέρος -12,-21 & +21ετών , συμμετοχή 44 συλλόγων και 735 αθλητών).

Από την ομάδα του Αθλόπολις συμμετείχαν 24 αθλητές, εκ των οποίων 14 κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο και να κλειδώσουν τη συμμετοχή τους στην εθνική ομάδα για το παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό και βαλκανικό πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι οι :
Ζαϊμάκης Μιχαήλ: χρυσό μετάλλιο στο Ne Waza system, χάλκινο στο fighting system
Σηφάκης Μανώλης: ασημένιο μετάλλιο στο fighting system
Κουμπανάκη Μαρία: ασημένιο στο Ne Waza system, χάλκινο στο fighting system
Σκαρβελάκη Γωγώ: ασημένιο στο Ne Waza system, χάλκινο στο fighting system
Ντέρ Ειρήνη : ασημένιο στο fighting system
Κουμπανάκη Πόπη: χάλκινο στο fighting system
Καρουζάκης Μανώλης : χάλκινο στο fighting system
Ψυλλάκη Σοφία: χάλκινο στο fighting system
Κανδύλας Στέλιος :χάλκινο στο Ne Waza system
Παπαδάκης Δημήτρης: χάλκινο στο Ne Waza system
Δρεττάκης Γιώργος: χάλκινο στο Ne Waza system.

Εξαιρετική παρουσία όμως είχε όλη η ομάδα του Αθλόπολις στο σύνολο των αθλητών της, με πολύ υψηλά πλασαρίσματα στην κατάταξη της κατηγορίας τους. Οι αθλητές που συμμετείχαν στην αποστολή ήταν οι: Ζαϊμάκης Μάριος, Σηφάκης Παναγιώτης, Παπουτσάκης Μιχάλης, Ζαϊμάκης Ιωάννης, Παπουτσάκης Μίλτος, Τρίτσος Μαρίνος, Ξενάκης Πάρης, Σταματάκης Νικόλας, Βούρβαχης Γιάννης, Σιναδινάκη Μαρίνα, Κεφαλάκη Μαρία, Μαλτέζος Γιώργος και Παπαδάκης Αντώνης.

Ο προπονητής του Αθλόπολις Ζαϊμάκης Γιώργος, μόνο ικανοποίηση μπορεί να νιώθει για την απόδοση της ομάδας του, και μας δήλωσε

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν , σε όλο το στάδιο της προετοιμασίας τους, για την επιμονή και το πάθος τους. Ευχαριστώ τις βοηθούς μου Κουμπανάκη Πόπη και Κουμπανάκη Μαρία , για την άψογη συνεργασία , καθώς και όλη την ομάδα που βοηθά και στηρίζει ο ένας τον άλλο. Ευχαριστώ τους γονείς που είναι δίπλα στα παιδιά και στηρίζουν την προσπάθειά τους αυτή. Τέλος ευχαριστούμε τις Μινωικές Γραμμές που μας βοήθησαν σε αυτό μας το ταξίδι. Συνεχίζουμε…»
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι