Σοφά λόγια

Ο δρόμος συνεχίζει να εκτυλίσσεται επί μακρόν από την πόρτα που ξεκίνησε. Τώρα εμπρός μακριά έχει πάει ο δρόμος και εγώ οφείλω να βαδίσω στα χνάρια του, αν μπορώ, ακολουθόντας το με σθεναρό βήμα, μέχρι να ενωθεί με κάποια μεγαλύτερη οδό όπου πολλά μονοπάτια και νόστοι συναντώνται και τότε, προς τα που; Δεν μπορώ να πω. (Tolkien)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές σεμινάριο ταεκβοντο στο κλειστό γυμναστήριο Πρέβεζας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές σεμινάριο ταεκβοντο στο κλειστό γυμναστήριο Πρέβεζας.Το ΔΣ του συλλόγου μας θέλει να συγχαρεί τους 22 αθλητές που συμμετείχαν στο ανοιχτό διεθνές σεμινάριο ταεκβοντο στο κλειστό γυμναστήριο Πρέβεζας.

Tο σεμινάριο διεξήχθη από το διεθνή εκπαιδευτή Iταλό Master Martella Tarcisio, το Master Σολδάτο Άγγελο και το Master Κοκόλη Τούλιο.

Στο σεμινάριο το οποίο διήρκεσε 4 ώρες συμμετείχαν περίπου 80 αθλητές με κύρια θέματα το αγωνιστικό ταεκβονντο, την αυτοάμυνα και τα τουλ.

Ο Ιταλός μάστερ με σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό ο οποίος έχει βραβευτεί ως καλύτερος ευρωπαίος για την άρτια τεχνική του κατάρτιση από τον
ιδρυτή του ταεκβοντο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με το επίπεδο των Ελλήνων αθλητών και ανανεώνεται εκ νέου συνάντηση και συνεργασία με την ιταλική ομάδα.
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας σε όλους τους συμμετέχοντες .

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΝΤΟ,
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ DAN ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2018

Αναζήτηση

Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
Ομοσπονδία Krav Maga
JUDO
Satori
Αθλόπολις
TCMA
wushu4u
Olympus
Ferrum Gym
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
KRAV MAGA PERISTERI
Bujinkan Dojo Hellas
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική