Σοφά λόγια

Βάζεις μηδέν πόντους από τις βολές που δεν ρίχνεις.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Συνάντηση με τον βουλευτή Καββαδά οι διακριθέντες αθλητές του Ευκλέα

Συνάντηση με τον βουλευτή Καββαδά οι διακριθέντες αθλητές του ΕυκλέαΤο Σάββατο 27/10/2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του βουλευτή Ν. Λευκάδας κο Καββαδά Αθανάσιο με τους διακριθέντες αθλητές και τον προπονητή του συλλόγου τα έτη 2016-2018.

Οι αθλητές του συλλόγου μας είχαν πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με το βουλευτή περί αθλητικών και κοινωνικών θεμάτων αλλά και για τις διακρίσεις τους στο ταεκβονντο και στα στυλ του (light contact & kick light).

Συγκεκριμένα οι αθλητές που έχουν διακριθεί τα έτη 2016-2018 στο ταεκβοντο και στα στυλ του (light contact & kick light) σε πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και στο εξωτερικό1
Παραβρέθηκαν στη συνάντηση η Τσανάκα Ελευθερία, Τσούτσης Νεκταριος, Ροντογιάννης Γεώργιος, Θειακός Σωκράτης, Ζαβιτσάνος Δημήτριος, Βαγενάς Θεόδωρος, Χαλίκιας Παναγιώτης, Τσούτσης Άγγελος, Σολδάτος Φίλιππος, Κάλου Παναγιώτα.

Ευχαριστούμε θερμά το βουλευτή κο Καββαδά Αθανάσιο για την όμορφη και εποικοδομητική συνάντηση η οποία ικανοποίησε ηθικά και ψυχολογικά τους αθλητές μας για τις διακρίσεις τους και τη δουλεία που κάνουν στον ΕΥΚΛΕΑ Λευκάδας!

Απο Δ.Τ. του Ευκλέα Λευκάδας στον ΠΟΠΤ

Αναζήτηση

Αθλόπολις
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TCMA
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Ομοσπονδία Krav Maga
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Bujinkan Dojo Hellas


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική