Σοφά λόγια

Ο δρόμος συνεχίζει να εκτυλίσσεται επί μακρόν από την πόρτα που ξεκίνησε. Τώρα εμπρός μακριά έχει πάει ο δρόμος και εγώ οφείλω να βαδίσω στα χνάρια του, αν μπορώ, ακολουθόντας το με σθεναρό βήμα, μέχρι να ενωθεί με κάποια μεγαλύτερη οδό όπου πολλά μονοπάτια και νόστοι συναντώνται και τότε, προς τα που; Δεν μπορώ να πω. (Tolkien)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Συνάντηση με τον βουλευτή Καββαδά οι διακριθέντες αθλητές του Ευκλέα

Συνάντηση με τον βουλευτή Καββαδά οι διακριθέντες αθλητές του ΕυκλέαΤο Σάββατο 27/10/2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του βουλευτή Ν. Λευκάδας κο Καββαδά Αθανάσιο με τους διακριθέντες αθλητές και τον προπονητή του συλλόγου τα έτη 2016-2018.

Οι αθλητές του συλλόγου μας είχαν πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με το βουλευτή περί αθλητικών και κοινωνικών θεμάτων αλλά και για τις διακρίσεις τους στο ταεκβονντο και στα στυλ του (light contact & kick light).

Συγκεκριμένα οι αθλητές που έχουν διακριθεί τα έτη 2016-2018 στο ταεκβοντο και στα στυλ του (light contact & kick light) σε πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και στο εξωτερικό1
Παραβρέθηκαν στη συνάντηση η Τσανάκα Ελευθερία, Τσούτσης Νεκταριος, Ροντογιάννης Γεώργιος, Θειακός Σωκράτης, Ζαβιτσάνος Δημήτριος, Βαγενάς Θεόδωρος, Χαλίκιας Παναγιώτης, Τσούτσης Άγγελος, Σολδάτος Φίλιππος, Κάλου Παναγιώτα.

Ευχαριστούμε θερμά το βουλευτή κο Καββαδά Αθανάσιο για την όμορφη και εποικοδομητική συνάντηση η οποία ικανοποίησε ηθικά και ψυχολογικά τους αθλητές μας για τις διακρίσεις τους και τη δουλεία που κάνουν στον ΕΥΚΛΕΑ Λευκάδας!

Απο Δ.Τ. του Ευκλέα Λευκάδας στον ΠΟΠΤ

Αναζήτηση

Ομοσπονδία Krav Maga
Αθλόπολις
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
JUDO
Bujinkan Dojo Hellas
AIKIDO DOJO HERAKLION
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
TCMA
KRAV MAGA MALEH
KRAV MAGA PERISTERI
Olympus
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική