Μετάλλια και διακρίσεις για το Αθλόπολις στο Παγκόσμιο Ζίου Ζίτσου και Βαλκανικό πρωτάθλημα

εικόνα άρθρου
Το τριήμερο 21-22-23 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης το Παγκόσμιο Ζιου Ζίτσου U15 και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα (balkan open ju jitsu 2018), όπου συμμετείχαν 31 χώρες, 102 προπονητές και 1179 αθλητές απ όλο τον κόσμο.

Το αθλητικό σωματείο ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ , εκπροσωπήθηκε από 5 πρωταθλητές του, οι οποίοι με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδας, έφεραν εξαιρετικά αποτελέσματα για την πατρίδα μας και το σωματείο τους.

Ο Ζαϊμάκης Μάριος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην κατηγορία του.

Αντίστοιχα , στο Βαλκανικό διακρίθηκαν οι :Σηφάκης Μανώλης, ασημένιο μετάλλιο και Καρουζάκης Μανώλης, χάλκινο μετάλλιο. Επίσης στις γυναίκες διακρίθηκαν η Κουμπανάκη Μαρία, η οποία είναι 4η βαλκανιονίκης και η μικρή Σκαρβελάκη Γιωργία , επίσης 4η βαλκανιονίκης.

Όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κα επέστρεψαν στην πόλη μας, γεμάτοι και δικαιωμένοι για την επιμονή και τον αγώνα τους.

Απόλυτα δικαιωμένος δηλώνει ο προπονητής τους Ζαϊμάκης Γιώργος , ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία για την συμμετοχή του Σηφάκη στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ζίου ζίτσου που θα διεξαχθεί στην Μπολόνια της Ιταλίας.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι