Σοφά λόγια

Η ικανότητα να χαλαρώνουμε αντικατοπτρίζει την προθυμία μας να εμπιστευόμαστε.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Σεμινάριο Αϊκίντο με την Λίντα Χόλιντεϊ στην Κρήτη.

Σεμινάριο Αϊκίντο με την Λίντα Χόλιντεϊ στην Κρήτη.Το Αikido dojo Ηρακλείου διοργανώνει τριήμερο σεμινάριο αϊκίντο με την δασκάλα Λίντα Χόλιντεϊ, 6 νταν, 19 έως 21 Οκτωβρίου 2018. Στις ελεύθερες ώρες του σεμιναρίου θα υπάρξουν προαιρετικές περιηγήσεις σε διάφορα όμορφα μέρη του νησιού. Υπάρχει δυνατότητα διαμονής στο ντότζο.

Πρόγραμμα:
Παρασκευή 19 έως Κυριακή 21 Οκτωβρίου, δύο φορές την ημέρα, 10.00 και 20.00.

Κόστος:
Ολόκληρο το σεμινάριο: 130€
2 μέρες: 110€
1 μέρα: 70€

Περιορισμένες θέσεις.
Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 12 Οκτωβρίου, στο μέιλ: info@aikido-heraklion.gr ή τηλεφωνικά στο 6972414419.

Η Λίντα Χόλιντεϊ(6 νταν) είναι η επικεφαλής εκπαιδεύτρια στο Aϊκίντο της Σάντα Κρουζ (Καλιφόρνια) και η συγγραφέας του βιβλίου «Ταξίδι στην καρδιά του Αϊκίντο: η διδασκαλία του Μοτομίτσι Άννο σενσέι». Έχει σπουδάσει με πολλούς δασκάλους από την αρχή της εκπαίδευσής της το 1970. Έμεινε πολλά χρόνια στην Ιαπωνία, ασκούμενη εντατικά στο Κουμάνο Τζούκου ντότζο στη πόλη Σινγκού και στο Αϊκικάι Χόμπου ντότζο στο Τόκιο. Μελέτησε Αϊκίντο με τους Μοτομίτσι Άννο σενσέι (8 νταν, Κίσου Κουμάνο Αϊκικάι)), Μίτσιο Χικιτσούσι σενσέι (10 νταν, Κουμάνο Τζούκου ντότζο), Κισσομάρου Ουεσίμπα σενσέι (2ος Ντόσου), Μοριτέρου Ουεσίμπα σενσέι (3ος Ντόσου) και με άλλους αξιόλογους δασκάλους. Έχει σπουδάσει την ιαπωνική γλώσσα και καλλιγραφία, μποτζούτσου και ιάιντο. Είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτεται για να διδάξει στο Αϊκίντο Ντότζο Ηρακλείου.

Το Αϊκίντο Ντότζο Ηρακλείου διαδίδει το μήνυμα του Ο-Σενσέι για πάνω από 15 χρόνια στο Ηράκλειο προσφέροντας μαθήματα σε ενήλικους και παιδιά. Επικεφαλής εκπαιδευτής είναι ο Νίκος Ιλαρίδης, 3ο νταν.

Διαβάστε περισσότερα για το Aikido Dojo Ηρακλείου

Αναζήτηση

KRAV MAGA MALEH
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ομοσπονδία Krav Maga
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Satori
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
KRAV MAGA PERISTERI
Olympus
Αθλόπολις
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
Bujinkan Dojo Hellas
JUDO
TCMA
Ferrum Gym


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική