20οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες Καράτε WIKF

εικόνα άρθρου
Από 25 έως 30 Ιουλίου 2018 στη Braga της Πορτογαλίας έγιναν οι 20οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες Καράτε WIKF , όπου είχαν περίπου 800 συμμετοχές από 15 χώρες .

Η Ελληνική αποστολή με προπονητές τους Γκόργκα Άγγελο , Μαργαριτόπουλο Σπύρο και Δήμου Ευάγγελο κατέκτησε την 7η Θέση στη γενική κατάταξη με 4 χρυσά , 2 αργυρά και 9 χάλκινα μετάλλια . Από την Εύβοια συμμετείχαν στην αποστολή οι Ραβανού Δαυιδία , Παπάς Άνθος , Δήμου Βασίλειος και ο Προπονητής τους Δήμου Ευάγγελος ( κατηγορία Βετεράνων ) .

Οι αθλητές από την Εύβοια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αγωνίστηκαν σε οκτώ αγώνες και συνεισφέραν στην υπόλοιπη ομάδα, 1 χρυσό, 3 χάλκινα, μια 7η Θέση kata και 2 μικρούς τελικούς kumite. Ο προπονητής , οι γονείς , οι φίλοι και όπως αποδεικνύετε καθημερινά και όλοι οι συντοπίτες είναι πολύ περήφανοι για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα .
Ο ντόπιος Προπονητής Δήμου Ευάγγελος έχει έτοιμους αθλητές με δυνατότητες να διακριθούν σε αγώνες WIKF Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου επιπέδου . Ελπίζει το 2019 στο Παγκόσμιο που θα γίνει στην Αγγλία η συμμετοχή από την Εύβοια να είναι μεγάλη . Από ένα μικρό τόπο και από μικρά σωματεία να βγουν μεγάλοι αθλητές και να κάνουν γνωστή την Εύβοια στο εξωτερικό μέσο του υγιέστερου τρόπου , του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ .

Οι Αθλητές τη μόνη ανταμοιβή που χρειάζονται είναι ένα πλατύ χαμόγελο και ένα μπράβο για να συνεχίζουν την επίπονη εκπαίδευση τους και τις Θυσίες που κάνουν .

Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την Ελληνική αποστολή και τους προπονητές και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για την συμπαράσταση τους
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι