Σοφά λόγια

Ο δρόμος συνεχίζει να εκτυλίσσεται επί μακρόν από την πόρτα που ξεκίνησε. Τώρα εμπρός μακριά έχει πάει ο δρόμος και εγώ οφείλω να βαδίσω στα χνάρια του, αν μπορώ, ακολουθόντας το με σθεναρό βήμα, μέχρι να ενωθεί με κάποια μεγαλύτερη οδό όπου πολλά μονοπάτια και νόστοι συναντώνται και τότε, προς τα που; Δεν μπορώ να πω. (Tolkien)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Με 147 αθλητές ολοκληρώθηκε το Summer Course WIKF στη Λίμνη Ευβοίας

Με 147 αθλητές ολοκληρώθηκε το Summer Course WIKF στη Λίμνη ΕυβοίαςΤο σωματείο μας Α.Κ. ΑΒΑΝΤΕΣ ΕΛΥΜΝΙΩΝ στη Λίμνη Ευβοίας , στο ξενοδοχείο Vateri 29 , 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2018 διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία Σεμινάρια , εξετάσεις Dan ( μαύρων ζωνών ) και εξετάσεις Kyu ( εγχρώμων ζωνών ) .

Τα Σεμινάριο διενήργησε ο Sensei Jon Wicks ( World Chief Instructor WIKF ) και λαβαν μέρος 147 αθλητές όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων . Επίσης ο Sensei διενήργησε και εξετάσεις Dan όπου έλαβαν μέρος με επιτυχία στις γραπτές και πρακτικές εξετάσεις οι Αλιβεριώτης Γεώργιος , Αντωνόπουλος Δημήτριος , Καβαράκα Γεωργία , Καβαράκας Αθανάσιος , Μηλιώτη Κων/να και Καραγκούνης Ιωάννης .

O Sensei Wicks λόγο της οργανωτικής επιτυχίας του σεμιναρίου , του επιπέδου των αθλητών και της ομορφιάς της Βορείου Ευβοίας , μας έδωσε την ευκαιρία να οργανώσουμε για το 2019 Summer Course WIKF ( καλοκαιρινό Camp ) σε Εθνικό ή Διεθνές επίπεδο με την προϋπόθεση ότι θα μπορέσει ο τόπος μας και εμείς να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις μιας τέτοιας διοργάνωσης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την επιτυχία τους στις εξετάσεις και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους.

Απο Δ.Τ. του Α.Κ. ΑΒΑΝΤΕΣ ΕΛΥΜΝΙΩΝ στον ΠΟΠΤ.

Αναζήτηση

JUDO
Αθλόπολις
Bujinkan Dojo Hellas
Ομοσπονδία Krav Maga
Olympus
wushu4u
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
KRAV MAGA PERISTERI
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ferrum Gym
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Satori
TCMA
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική