Σοφά λόγια

Στο JUDO εκείνος που σκέφτεται βρίσκεται αμέσως στο δάπεδο. Η νίκη είναι εξασφαλισμένη για εκείνους που δεν αντιστέκονται σωματικά και πνευματικά.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

20 αθλητές με 34 μετάλλια στο παγκρήτιο πρωτάθλημα καράτε για την ομάδα του Αθλόπολις

20 αθλητές με 34 μετάλλια στο παγκρήτιο πρωτάθλημα καράτε για την ομάδα του ΑθλόπολιςΤο διήμερο 28-29/04 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού Χανίων το Παγκρήτιο Κύπελλο Καράτε 2018,με αθλητές από όλη την Κρήτη, όπου η ομάδα του Αθλόπολις συμμετείχε με 20 αθλητές και ανέβηκε στο βάθρο 34 φορές, τόσο KATA όσο και KUMITE.

Οι αθλητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν ήταν:

Χρυσό μετάλλιο για τους Καρουζάκη Μανώλη, Σκαρβελάκη Γωγώ, Ντέρ Ειρήνη, Τρίτσος Μαρίνος, Ζαϊμάκης Μιχαήλ, Ψυλλάκη Σοφία, Αντωνόπουλος Παντελής και Δανδουλάκης Γιάννης.
Ασημένιο για τους Κουμπανάκη Πόπη, Συναδινάκη Μαρίνα(KATA & KUMITE), Ζαϊμάκης Μάριος, Ζαϊμάκης Μιχαήλ, Παπουτσάκης Μιχάλης, Σκαρβελάκη Γωγώ, Ζαϊμάκης Ιωάννης , Παπουτσάκης Μίλτος (KATA & KUMITE) και Βούρβαχης Γιάννης.

Τέλος χάλκινο για τους ΚουμπανάκηΠόπη, Κουμπανάκη Μαρία, Κανδύλα Στέλιο(KATA & KUMITE), Βούρβαχη Γιάννη, Ζαϊμάκης Ιωάννης, Δανδουλάκης Γιάννης, Τρίτσος Μαρίνος, Δανδουλάκη Μάρα (KATA & KUMITE), Ψυλλάκη Σοφία, Σταματάκης Νικόλας (KATA & KUMITE),Αντωνόπουλος Παντελής.

«Εξαιρετικά ικανοποιημένος και συγχαρητήρια σε όλους αθλητές και διοργανωτές» δηλώνει ο προπονητής τους Ζαϊμάκης Γιώργος και συνεχίζει με την ομάδα του την εντατική προπόνηση για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Αναζήτηση

TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
TCMA
wushu4u
Αθλόπολις
JUDO
KRAV MAGA PERISTERI
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
Olympus
Ferrum Gym
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
Satori
DYNAMIC
Bujinkan Dojo Hellas


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική