Σοφά λόγια

Όλα όσα έχουν αρχή έχουν και τέλος. Συμφιλιώσου με αυτό και όλα θα πάνε καλά. (Βούδας)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Νέες βραβεύσεις για τον Α.Σ. Ευκλέα Λευκάδας

Νέες βραβεύσεις για τον Α.Σ. Ευκλέα ΛευκάδαςΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΥΚΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

στη συγκεκριμένη εκδήλωση βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές της Λευκάδας ξεκινώντας από την ολυμπιονίκη Μαρούλη Έλενα η οποία αγωνίζεται με την εθνική ομάδα των HΠA στην ελεύθερη πάλη καθώς και πολλοί αθλητές διακριθέντες του στίβου και της ιστιοπλοΐας ανάμεσα και οι 11 αθλητές του συλλόγου μας που έχουν καταξιωθεί πανελληνίως αλλά και διεθνώς.
το ίδιο βραβεύτηκαν και οι καλύτεροι σύλλογοι όπως του στίβου Λευκάδας του μπάσκετ που είναι σε επίπεδο Α1 και ο ΕΥΚΛΕΑΣ ο οποίος από το 2010 διακρίνεται στις υψηλότερες θέσεις.
Συγχαρητήρια στους 11 αθλητές μας για τις διακρίσεις τους τα έτη 2015 /2016/2017.

Σε αύτη την εκδήλωση παρευρέθηκαν και βράβευσαν τους αθλητές ο περιφερειάρχης ιονίων νήσων κος Γαλιάτσατος, ο αντιπεριφερειάρχης κος Χαλίκιας, ο βουλευτής Λευκάδας κος Καββαδάς, ο δημαρχος Λευκάδας κος Δρακονταειδής, ο δήμαρχος Μεγανησίου κος Δάγλας Παύλος, εκπρόσωποι της εκκλησίας, του δημοτικού συμβουλίου καθώς και του περιφερειακού συμβουλίου, του εμπορικού επιμελητηρίου Λευκάδας, ο σύμβουλος αθλητισμού του δήμου Λευκάδας, κος Πολίτης Σπυρίδων.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της πρωτοβουλίας αυτής και συγκεκριμένα στην κα Kατωπόδη Λουκία καθώς και στο Διεθνή εκπαιδευτή Καββαδία Ευστάθιο για την ατέρμονη προσπάθεια από το 2010 για να φτάσει ο σύλλογος μας τόσο ψηλά.

Οι βραβευθέντες αθλητές καθώς και 20 αθλητές του συλλόγου μας πραγματοποίησαν μια μικρή επίδειξη ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ μπροστά στο κοινό, δείγμα της άριστης δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο μας.

Επιστολή του Α.Σ. Ευκλέα Λευκάδας

Αναζήτηση

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Ομοσπονδία Krav Maga
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
AIKIDO DOJO HERAKLION
TCMA
Olympus
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Αθλόπολις
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική