Σοφά λόγια

Δεν έχουμε φίλους, δεν έχουμε εχθρούς, έχουμε μόνο δασκάλους.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Επιμορφωτικές επισκέψεις από τον Α.Σ. Καλλίρροον

Επιμορφωτικές επισκέψεις από τον Α.Σ. ΚαλλίρροονΟ Αθλητικός Σύλλογος Κουνγκ Φου ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Ηράκλειο, πραγματοποίησε το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 μια πρωτότυπη εκδρομή κοινωνικού και επιμορφωτικού χαρακτήρα για τους μικρούς αθλητές του.
Αρχικά επισκέφθηκαν τα Ιδρύματα Καλοκαιρινού για να προσφέρουν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που λειτουργεί εκεί στα πλαίσια του Δικτύου Αλληλεγγύης. Παράλληλα ξεναγήθηκαν στο Κοινωνικό Φαρμακείο, στη δανειστική βιβλιοθήκη και στο χώρο συσσιτίων για άπορους δημότες της πόλης μας, ενώ είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο πολύ δημιουργικό θεατρικό παιχνίδι που ετοίμασε για τους μικρούς αθλητές ο εμψυχωτής Δημήτρης Φλουρής, τον οποίο και ευχαριστούν.
Κατόπιν επισκέφθηκαν τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, όπου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και να μάθουν πως λειτουργούσαν 50 εντυπωσιακές εφευρέσεις των Αρχαίων Ελλήνων, όπως το αυτόματο ρολόι του Κτησίβιου, η πυροσβεστική αντλία του Ήρωνος, οι ανυψωτικές μηχανές του Αρχιμήδη, ο μηχανισμός των Αντικυθήρων και πολλά άλλα.
Τέτοιου είδους δραστηριότητες είναι οικείες στον Α.Σ. Κουνγκ Φου ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ, αφού αντιλαμβάνεται τις πολεμικές τέχνες με την ευρεία τους έννοια, που είναι όχι μόνο της εξέλιξης στη μαχητική τέχνη του Κουνγκ Φου, αλλά και στη σφαιρική προσωπική ανάπτυξη του ατόμου ως ενεργού, υπεύθυνου και δημιουργικού πολίτη. Σ’ αυτό συνάδει και η δεύτερη ιδιότητα του προπονητή Μάνου Ταμιωλάκη, αφού είναι παράλληλα Κοινωνιολόγος με παιδαγωγική κατάρτιση.
Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τις δραστηριότητες του Α.Σ. Κουνγκ Φου ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.shaolinkungfu.gr ή στο τηλ. 6944322432.

Αναζήτηση

ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TCMA
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Ομοσπονδία Krav Maga
Bujinkan Dojo Hellas
Αθλόπολις


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική