Το World Taekwondo Beach Championships της Ρόδου στον ΣΚΑΪ

εικόνα άρθρου
Σε μία πολύ σημαντική συνεργασία προχώρησε το World Taekwondo Beach Championships, που θα γίνει στη Ρόδο από τις 25 ως τις 28 Απριλίου 2018, με τον κορυφαίο ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις τέσσερις ημέρες των αγώνων, η τελετή έναρξης, αλλά και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστούν, θα προβληθούν το βράδυ της 13ης Μαϊου σε ένα ειδικό αφιέρωμα, αμέσως μετά το Survivor.

To πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 60 λεπτών και την παρουσίαση θα κάνουν η Λάουρα Νάργες και ο Στέφανος Αβραμίδης. Συντονιστείτε λοιπόν στις 13 Μαϊου στον ΣΚΑΪ και ζήστε τις ξεχωριστές συγκινήσεις που θα προσφέρει το μοναδικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται φέτος στη χώρα μας.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάεκβοντο Παραλίας θα γίνει στο Ναυτικό Ομιλου της Ρόδου που θα διαμορθωθεί ειδικά για τους αγώνες και αναμένεται να προσελκύσει σχεδόν 1.000 αθλητές, προπονητές και παράγοντες του αθλητισμού. Εχει μάλιστα το χαρακτήρα open, γεγονός που σημαίνει ότι μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι Ελληνες αθλητές το επιθυμούν!

Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τaekwondo αλλά και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και η Οργανωτική Επιτροπή αποτελείται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τaekwondo, τη διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και της εταιρείας Sports Traveler 76.
Όπως και πέρυσι, Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος θα είναι η Daedo International, η οποία συνεχίζει να υποστηρίζει την καινοτομία στο taekwondo.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής εδώ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι