Ακόμα μία επιτυχημένη διοργάνωση του σωματείου King of the Ring στη Θεσσαλονίκη

εικόνα άρθρου
ΜΙΑ ΙΔΕΑ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ

Ακόμα μία επιτυχημένη διοργάνωση του σωματείου KING OF THE RING, πραγματοποιήθηκε στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ (Κ1 33) θεσσαλονίκης, στις 31 Μαρτίου.
Είναι το δεύτερο κατά σειρά σεμινάριο αυτοάμυνας με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνικών μεταξύ των ομάδων, σε διαφορετικό σύστημα εκπαίδευσης.
Στόχος μας, η βελτίωση των αθλητών στις τεχνικές αυτοάμυνας.

Η ομάδα μας αποτελείτε από σωματεία της Β. Ελλάδας και είναι μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ & ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ.
Εισηγήτρια του σεμιναρίου η Κυρία Μαρία Παντελίδου, παρουσίασε τους προπονητές και αναφέρθηκε διεξοδικά στις τεχνικές παρουσίασης.

Ευχαριστούμε τους δάσκαλους με τις ομάδες τους, Δημήτριο Αντωνιάδη, Παναγιώτη Λασκαρίδη, Δημήτριο Γραμματικόπουλο, Μαρία Παντελίδου και Κωνσταντίνο Χαυτίκη.
Ευχάριστη έκπληξη μας επεφύλαξε ο Ολυμπιονίκης Στίβου Κύριος Ηλίας Ναλμπάντης, ο οποίος ήρθε να παρακολουθήσει το σεμινάριο στο οποίο συμμετείχε ο αδελφός του, μαζί του ένας φίλος του ο οποίος αποκάλυψε στον δάσκαλο Κωνσταντίνο Χαυτίκη, ότι ήταν μαθητής του πριν 35 χρόνια.

Η ροή του προγράμματος ανάπτυξης συνεχίζεται με επόμενη διοργάνωση φιλικών αγώνων και σεμιναρίων Tai Chi Quan & Qi Qong.
Λεπτομέρειες σχετικά, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πληροφορίες: Γραμματεία- 6980214424.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Χαυτίκης

*Φωτογραφία της Μαρία Παντελίδου
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι