Στο νησί των Ιπποτών το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Taekwondo 2018

εικόνα άρθρου
Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Taekwondo 2018 της Ρόδου!

Μία ακόμα σημαντική αναγνώριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Taekwondo που θα γίνει για δεύτερη φορά στη Ρόδο, από τις 25 ως τις 28 Απριλίου 2018.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού θέτει υπό την αιγίδα του τη διοργάνωση, γεγονός που της προσδίδει μεγαλύτερο κύρος, αλλά αποτελεί και αναγνώριση της αξίας του πρώτου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που έγινε πέρσι στο «σμαραγδένιο νησί».

Eκατοντάδες αθλητές από όλο τον κόσμο θα διεκδικήσουν την ευκαιρία να γίνουν παγκόσμιοι πρωταθλητές στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Ναυτικό Ομιλου της Ρόδου και ο οποίος θα αλλάξει μορφή και θα διαμορθωθεί ειδικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Οι περσινές συμμετοχές έφτασαν τις 586 αλλά ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ φέτος, μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης και το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από το εξωτερικό.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Taekwondo έχει το χαρακτήρα open γεγονός που σημαίνει ότι μπορούν να πάρουν μέρος και όσοι Ελληνες αθλητές το επιθυμούν!

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο https://worldtkd.simplycompete.com/eventDetails/11e80687-9f34-5aa8-9147-0a347ee09480

Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τaekwondo και η Οργανωτική Επιτροπή αποτελείται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τaekwondo, τη διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου της εταιρείας Sports Traveler 76, ενώ Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τaekwondo, Σάκης Πραγαλός. Όπως και πέρυσι, Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος θα είναι η Daedo International, η οποία συνεχίζει να υποστηρίζει την καινοτομία στο taekwondo.
Η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, που αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, θα φιλοξενήσει την Τελετή Εναρξης που θα γίνει στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη.

Για περισσότερες πληροφορίες

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι