Σοφά λόγια

Ο δρόμος συνεχίζει να εκτυλίσσεται επί μακρόν από την πόρτα που ξεκίνησε. Τώρα εμπρός μακριά έχει πάει ο δρόμος και εγώ οφείλω να βαδίσω στα χνάρια του, αν μπορώ, ακολουθόντας το με σθεναρό βήμα, μέχρι να ενωθεί με κάποια μεγαλύτερη οδό όπου πολλά μονοπάτια και νόστοι συναντώνται και τότε, προς τα που; Δεν μπορώ να πω. (Tolkien)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Διακρίσεις για τον Δίας-Budo Academy Κομοτηνής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Βραζιλιάνικου Ζίου-Ζίτσου

 Διακρίσεις για τον Δίας-Budo Academy Κομοτηνής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Βραζιλιάνικου Ζίου-Ζίτσου1 χρυσό και 2 ασημένια μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Brazilian Jiu jitsu απόκτησαν οι αθλητές του αθλητικού συλλόγου μαχητικών τεχνών Δίας-Budo Academy Κομοτηνής με τον υπεύθυνο προπονητή της ακαδημίας τον Αλέξανδρο Παρασίδη, το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό γυμναστήριο Zωφριάς στα Άνω Λιόσια Αττικής το Σάββατο 10 Μαρτίου από την Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. Ελληνική Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου – Ζίτσου.

Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ-BUDO ACADEMY Συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνολικά με 5 αθλητές, τον Γιώργο Μαυρίδη, Γιάννη Πόλη, Βασίλη Σταυρίδη, Ιωαννίδου Κατερίνα και Στράτο Κολιακουδάκη τον υπεύθυνο του τμήματος Brazilian jiu jitsu

Αναλυτικά
Χρυσό μετάλλιο: Στράτος Κολιακουδάκης στην κατηγορία ανδρών
Ασημένιο μετάλλιο: Στράτος Κολιακουδάκης στην κατηγορία OPEN
Ασημένιο μετάλλιο: Κατερίνα Ιωαννίδου στην κατηγορία γυναίκες +30 ετών

Το φετινό πρωτάθλημα Brazilian Jiu jitsu ολοκληρώθηκε με 700 αθλητές κάνοντας ρεκόρ συμμετοχών

Αναζήτηση

A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
Satori
wushu4u
JUDO
Ferrum Gym
Αθλόπολις
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Εξοπλισμός Karate - Taekwondo
TCMA
Olympus
KRAV MAGA PERISTERI
DYNAMIC
Bujinkan Dojo Hellas


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική