Σοφά λόγια

Στο JUDO εκείνος που σκέφτεται βρίσκεται αμέσως στο δάπεδο. Η νίκη είναι εξασφαλισμένη για εκείνους που δεν αντιστέκονται σωματικά και πνευματικά.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Σεμινάριο αντι-μπούλινγκ από τον Α.Σ. Ταεκβοντό Ηρακλείου

Σεμινάριο αντι-μπούλινγκ από τον Α.Σ. Ταεκβοντό ΗρακλείουΤο Σάββατο 10/3/2018 ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Ηρακλείου θα διοργανώσει μία ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «σχολικός εκφοβισμός, αίτια, συνέπειες, πρόληψη και αντιμετώπιση».

Στην συγκεκριμένη ημερίδα στο πρώτο μέρος θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στο σχολικό εκφοβισμό (Bullying) όπως: είδη σχολικού εκφοβισμού, επιπτώσεις, αίτια, πρόληψη και αντιμετώπιση το μέγεθος του προβλήματος στην Ελλάδα ,ενώ στο δεύτερο θα αναλυθεί το πρόβλημα της επιθετικότητας των παιδιών σε σχέση με τον αθλητισμό και ειδικότερα με τις πολεμικές τέχνες , και κατά πόσο αυτές βοηθούν στην μείωση ή την αύξηση του φαινομένου με βάση τα αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Τέλος θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος anti – Bullying που θα εφαρμοστεί στα παιδικά τμήματα του Συλλόγου μας και σκοπό έχει να «θωρακίσει» τους μικρούς αθλητές μας τόσο ψυχικά όσο και σωματικά ενάντια στην μάστιγα του σχολικού εκφοβισμού. Η ημερίδα θα είναι δωρεάν και ανοιχτή για το ευρύ κοινό και θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας (Εθνικής Αντιστάσεως 142) και θα διαρκέσει από τις 4 έως τις 7μμ.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα: 2810228384 και 6937825264.

Αναζήτηση

Bujinkan Dojo Hellas
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
AIKIDO DOJO HERAKLION
KRAV MAGA PERISTERI
JUDO
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Ομοσπονδία Krav Maga
Olympus
TCMA
KRAV MAGA MALEH
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Αθλόπολις
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική