Χάλκινο μετάλλιο για τον Αθλητικό Σύλλογο «Φωκέας» στο 15ο Athens Challenge Tournament

εικόνα άρθρου
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια του Αθλητικου Συλλόγου «Φωκέα», Κατερίνα Βαζαίου με προπονητή τον Παναγιώτη Μαυραειδή, στο 15ο Αthens Challenge Tournament που διεξήχθη στην Αθήνα στις 2,3,4 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για Διεθνές βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας & της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kick Boxing.

Η Κατερίνα Βαζαίου για μια ακόμη συνεχή φορά κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, μοναδική Ελληνίδα ανάμεσα σε Ρωσίδα, Βουλγάρα, Ιταλίδα(χρυσό) η οποία της στέρησε την πρόκριση στον τελικό με διαφορά ένα πόντο.

Συγχαρητήρια και στον αθλητή Μώρο Γιάννη που εκπροσώπησε τον Αθλητικό Σύλλογο Φωκέα σε μια μεγάλη διοργάνωση, με αγώνες υψηλής έντασης ανάμεσα σε αθλητές από κάθε γωνιά της Ευρώπης. Παρόλο την υπεροχή του δεν κατάφερε να προκριθεί στα μετάλλια.

Το Athens Challenge είναι χωρίς καμία αμφισβήτηση η μεγαλύτερη διοργάνωση Kick Boxing που διεξάγεται στην Ελλάδα και μία από τις 5 κορυφαίες διοργανώσεις Kick Boxing σε όλη την Ευρώπη, βάση της επίσημης βαθμολογίας των πρωταθλημάτων της WAKO, με περισσότερους από 2400 αθλητές από 17 χώρες στα στυλ του Kick Boxing (Point Fighting, Light Contact , Kick Light, Low Kick, forms) and self-defense.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι