Παρουσίαση του Koei-Kan Karate-Do σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

εικόνα άρθρου
Την Κυριακή 3/12/2017 η "Γέφυρα Ζωής" Α.με.Α. Δυτικού Τομέα πραγματοποιησε μια ξεχωριστή γιορτή στην οποία παρουσίασε τις καθημερινές δράσεις των παιδιών και των εθελοντών της στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικό Μολύβι".

Η εκδήλωση ήταν εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία και έπειτα από πρόσκληση του προέδρου κυρίου Γουρανιου Διονυσιου, η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου βρίσκονταν εκεί να στηρίξει αυτή την ενεργεια μιας και η συνεργασία μας κρατάει καιρό και είναι χτισμένη με γερες βάσεις. Παρουσιάσαμε το σύστημα του Koei-Kan Karate-Do και έγινε μια μικρή επίδειξη από το τμήμα που έχει δημιουργηθεί με παιδιά από την Γέφυρα Ζωής καθώς και παιδιά από το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας μας, Φακοπουλου Ελενα, Εμμανουήλιδου Αγγελική και Παπαθεοδωρου Γιωτα. Κλείσαμε με τεχνικές αυτοαμυνας που εκτέλεσε ο δάσκαλος, Απατζης Θεόδωρος κάτοχος μαύρης ζώνης 6ο dan και Επικεφαλής του συστήματος σε Ελλάδα και Ευρώπη με τις βοηθούς του Παναγοπούλου Εφη (3ο dan) και Θεοδωρίδου Αγγελική (2ο dan).

Ευχαριστούμε πολύ τόσο για την πρόσκληση όσο και για την μεγάλη αγκαλιά που μας προσφέρετε κάθε φορά! Συνεχίζουμε να προχωράμε μαζί και να βρισκόμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστεί. Συγχαρητήρια σε όλους!

Απο Δ.Τ. του συλλόγου στον Οδηγό.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι