Με την παρουσία του Ιάπωνα πρέσβη τα εγκαίνια της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Περιστερίου

εικόνα άρθρου
"Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ τoυ Σάββατου (25/11) τα εγκαίνια της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου που θα στεγάσουν & θα διδάξουν το σύστημα του Koei-Kan Karate-Do. Ένα παραδοσιακό στυλ Καράτε, που επίσημα ιδρύθηκε στις 02/04/1954, από τον Master Eizo Onishi. Στην Ακαδημία παραδίδονται μαθήματα καράτε για μικρούς και μεγάλους, μαθήματα αυτοάμυνας για ενήλικες και ένστολους αλλά και πρωτοποριακά μαθήματα για άτομα με αναπηρία.

Την λαμπερή εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρέσβης της Ιαπωνίας κ. Yasuhiro Shimizu τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά. Παρόντες ήταν επίσης δάσκαλοι από την Αμερική, o George C. Scordilis κάτοχος 7ου dan και ένας εκ των επικεφαλής του συστήματος, η Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής Leeann Feinstein 7o dan και ο Εκπαιδευτής Bill Abajian 3ο dan. Παρευρέθησαν επίσης ο Δήμαρχος Περιστεριού Ανδρέας Παχατουριδης, ο Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λώλος Βασίλειος, η Αντιδήμαρχος Περιστεριού κα. Μαίρη Τσιώτα, η Προέδρος του Ο.Π.Α.Α.Π. κα. Κορόγιαννη Πολυξένη καθώς επίσης και εκπρόσωποι του Δ.Σ. της Γέφυρα Ζωής.

Ο Θεόδωρος Απατζής μέλος του Δ.Σ. της Ακαδημίας, κάτοχος μαύρης ζώνης 6ο dan, φανερά συγκινημένος , άνοιξε την εκδήλωση και τόνισε:

«Με ιδιαίτερη χαρά βλέπουμε παιδιά που μαθαίνουν από μικρή ηλικία να αγωνίζονται, να μαθαίνουν την ευγενή άμιλλα, να μεγαλώνουν και να διακρίνονται. Για άλλη μία φορά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς. Να γνωρίζετε ότι συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και κάθε χρόνο αυτό που όλοι προσπαθούμε είναι να προχωράμε μπροστά και να ανεβαίνουμε επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Η παρουσίαση των εγκαταστάσεων ολοκληρώθηκε με μια εντυπωσιακή επίδειξη από τους δασκάλους και τους μαθητές της σχολής, ενώ πραγματοποιήθηκε και επίδειξη καράτε ΑμεΑ από τα παιδιά της Γέφυρα Ζωής.

Ο Πρόεδρος της Γέφυρα Ζωής κ. Διονύσης Γουράνιος στην ομιλία του υπογράμμισε: «Στηρίζουμε την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου με την οποία έχουμε μια πρωτοποριακή συνεργασία. Οφείλω από τη θέση μου ως Πρόεδρος του Δ.Σ. να πω πως έχουμε όλη την καλή διάθεση, την πρόθεση και την αποφασιστικότητα να είμαστε κοντά τους. Μια συνεργασία για την οποία είμαστε ευγνώμονες , ευχαριστούμε τόσο τον κο Θεόδωρο Απατζή, την κα Θεοδωρίδου Αγγελική άλλα και την Έφη Παναγοπούλου, που είναι στο πλευρό μας κι εμείς στο δικό τους, βαδίζουμε σε μονοπάτια με κοινούς σκοπούς!"

Απο Δ.Τ. του συλλόγου στον Οδηγό.

Διαβάστε περισσότερα για την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

  • Επιλέξτε ποια σχολή θέλετε να επισκεφθείτε από τις συνεργαζόμενες σχολές του ΠΟΠΤ.
  • Καλέστε τον υπεύθυνο της σχολής για να ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες μαθημάτων.
  • Δείξτε το κουπόνι των 2 δωρεάν μαθημάτων στον υπεύθυνο της συνεργαζόμενης σχολής που σας ενδιαφέρει.
Κατεβάστε το κουπόνι