Διάκριση του Πρωτέα Ιωαννίνων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντό

εικόνα άρθρου
Στο κλειστό γυμναστήριο ‘ Σκαπτοπάρα’ στην όμορφη πόλη Μπλαγκόεφγκραντ της Βουλγαρίας, πραγματοποιήθηκε το Ανοιχτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F. (Bulgaria Open 2017) Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων, τo περασμένο Σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμνρίου 2017.

Ο γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος Πρωτέας Ιωαννίνων (Λαμπρίδη 4 τηλ. 6945262661) συμμετείχε και σε αυτό το πρωτάθλημα με έναν από τους πρωταθλητές του, τον Μπαντή Αχιλλέα (κατηγορία έως 58 κιλά), μέλος της Εθνικής Ομάδας, ο οποίος για ακόμη μία φορά έδειξε την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση που βρίσκεται και φέτος. Σε ένα από τα ποιο δυνατά ανοιχτά πρωταθλήματα με τη συμμετοχή αθλητών από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση στην κατηγορία του (έως 58 κιλά), καθώς και το Αργυρό μετάλλιο στις Ομαδικές Μάχες ( Team Sparring) με την Εθνική Ομάδα.

Πιο αναλυτικά :
Μπαντής Αχιλλέας : Στην κατηγορία 58 κιλά Ανδρών, Χρυσό μετάλλιο.
Στις Ομαδικές Μάχες, Αργυρό Μετάλλιο.

Ο Προπονητής του γιαννιώτικου συλλόγου κ. Παπαδιώτης Γεώργιος, από την νέα του θέση ως μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας, μας σχολίασε την επιτυχία του αθλητή του: «Και αυτή η συμμετοχή μας, σε αυτό το ανοιχτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ήταν προγραμματισμένη μέσα στην όλη αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών μας. Σε ένα από τα πιο δυνατά Πρωταθλήματα στην Ευρώπη, ο αθλητής μας είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει αλλά και να πληροφορηθεί το επίπεδο τόσο των αντιπάλων, αλλά και την ποιότητα της προετοιμασίας του. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ήταν ένα πολύ σκληρό και με υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού πρωτάθλημα με πολλές συμμετοχές αλλά και πολύ κούραση. Δε συμμετείχαμε με τους υπόλοιπους αθλητές του συλλόγου μας σε αυτό το πρωτάθλημα, καθώς είναι προγραμματισμένο να βρίσκονται στο επόμενο Ανοιχτό Πανευρωπαϊκό (King of Taekwon-do) που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη σε δύο εβδομάδες από σήμερα. Η αρχή της αγωνιστικής μας χρονιάς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας τη διαφορά τόσο σε τεχνική όσο και σε αγωνιστική ποιότητα, δεν επαναπαυόμαστε και θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να είμαστε οι καλύτεροι και να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο σύλλογός μας παραμένει δυναμικά από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα τα τελευταία 17 χρόνια. Οι επιτυχίες των αθλητών μας σε Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα δείχνουν τόσο το υψηλό επίπεδο των αθλητών μας, αλλά και την πολύ καλή δουλειά που γίνετε στο σύλλογό μας όλα αυτά τα χρόνια. Η προσκλήσεις που δέχεται από το εξωτερικό ο Σύλλογός μας για τη συμμετοχή του στα πρωταθλήματα, αλλά και το επίπεδο των αθλητών μας, μας κάνει να ξεχωρίζουμε και να είμαστε υπερήφανοι για αυτή την αποδοχή.
Στόχος του συλλόγου μας είναι, να είναι παρών σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις στο εξωτερικό καθώς και σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις στο εσωτερικό, στα πλαίσια της προετοιμασίας των αθλητών του Συλλόγου μας, ενόψει των επίσημων διοργανώσεων, Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Είμαστε ο Σύλλογος των Πρωταθλητών και ακούραστα συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πρόγραμμα και σοβαρούς στόχους, σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα προπόνησης, αρχαρίων και αγωνιστικά».

Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων τηλ.6945262661
Επισκεφθείτε μας : www.acproteas.gr & www.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon .

Απο Δ.Τ. του συλλόγου στον Οδηγό
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι