Σε διεθνές σεμινάριο ο Α.Σ. Ευκλέας

εικόνα άρθρου
Ο Ευκλέας Λευκάδας συμμετείχε για μια άλλη φόρα σε σεμινάριο διεθνούς επιπέδου υπό την αιγίδα του συλλόγου Α.Ο Νικηφόρος Πήγασος και της παγκόσμιας ομοσπονδίας Ταεκβοντο itf.
Το σεμινάριο διεξήχθη στη σχολή ναυτικών δοκίμων στον Πειραιά την 25/11/2017 από το μάστερ Σολδάτο Άγγελο και ο σύλλογος μας συμμετείχε με 5 συμμέτοχες : τον διεθνή εκπαιδευτή του συλλόγου Καββαδία Ευστάθιο τον εκπαιδευτή του Ευκλέα πλαγιάς Καραγιώργο Ιωάννη την Τσανάκα Ελευθερία, τη Συκιώτη Ελισάβετ και τον Τσούτση Νεκτάριο.

Το σεμινάριο ήταν πολύ σημαντικό καθότι βασίστηκε στην διδασκαλία και στην παιδαγωγική του ταεκβοντο. Ο σύλλογος μας πάντα πιστός στην εξάπλωση της τέχνης, ετοιμάζει τους επομένους εκπαιδευτές / αθλητές οι οποίοι είναι διακριθέντες σε πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα οι οποίοι ήδη διδάσκουν ως βοηθοί όπως ο Τσούτσης Νεκτάριος στον Ευκλεα Λευκάδας και Νυδρίου, ο φίλιππος Σολδάτος στον ΑΣ Λεωνίδας στη Λάρισα η Συκιώτη Ελισάβετ στους tigers Κομοτηνής και η Τσανάκα Ελευθερία στο μέλλον στους lions Κορωπίου.

Απο Δ.Τ. του συλλόγου στον Οδηγό
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι