Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων Ταεκβοντό (I.T.F.) 2017

εικόνα άρθρου

Στο κλειστό γυμναστήριο στην πόλη των Σερρών πραγματοποιήθηκε το περασμένο τριήμερο, από τις τις 10 έως και 12 Νοεμβρίου 2017, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων και Παίδων-Κορασίδων ΤΑΕ KWON – DO I.T.F.

Ένα πρωτάθλημα με συμμετοχή 700 αθλητών από 107 συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Το επίπεδο ήταν πάρα πολύ καλό , τόσο από πλευράς συναγωνισμού και συμμετοχής όσο και από πλευράς οργάνωσης και ροής των αγώνων .
Ο γιαννιώτικος σύλλογος TAE KWON-DO ΄ ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ΄( Λαμπρίδου 4 τηλ: 6945262661 ) συμμετείχε με 15 αθλητές και αθλήτριες, όπου για τρείς ημέρες αγωνίστηκαν πολλές ώρες και τα έδωσαν όλα για να διακριθούν. Μια τριήμερη προσπάθεια που έφερε και φέτος το γιαννιώτικο σύλλογο στην Πρώτη θέση του πρωταθλήματος , στην γενική κατάταξη μεταλλίων.

Οι αθλητές του Γιαννιώτικου συλλόγου , που στην πλειοψηφία τους ήταν καινούργια ομάδα , κατάφεραν μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση να ξεχωρίσουν για μια ακόμη φορά . Με την ποιότητα τους και την πολύ καλή προετοιμασία τους καταφέρανε να είναι από τους κορυφαίους αθλητές και σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα , κατακτώντας
6 Χρυσά και 6 Χάλκινα μετάλλια στο άθλημα των τεχνικών ( Tul ) και στις μάχες ( Sparing ).
Ποιό αναλυτικά :

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές :
Παπαδιώτη Αικατερίνη (2 Χρυσά σε τεχνικές και μάχες), Αλεξίου Ασημούλα, Μπούγια Βανέσσα, Δασκαλόπουλος Ραφαήλ, Κασαγιάννης Μιχαήλ

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές :
Ντούκα Αικατερίνη, Ντοβώνη Λαμπρινή, Λιόντου Μαρίνα, Δερβένη Κωνσταντίνα, Μπάσιος Πέτρος, Κασαγιάννης Μιχάλης.

Την Τέταρτη θέση και λίγο πρίν τα μετάλλια κάνοντας μεγάλη προσπάθεια στις κατηγορίες τους να διακριθούν , κατέκτησαν οι αθλητές Λαγού Σοφία, Ράπτης Παύλος, Φίνος Αποστόλης και Ζώτος Αθανάσιος.

Ο προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και Μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας ΑΟΤΕ, κ. Γεώργιος Παπαδιώτης φανερά ικανοποιημένος μας δήλωσε :
Για ακόμη μια χρονιά καταφέραμε να είμαστε ο κορυφαίος σύλλογος σε Πανελλήνιο Επίπεδο. Μια προετοιμασία που ξεκίνησε από το καλοκαίρι με τους αθλητές του συλλόγου μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Συνεχίζουμε ακούραστοι σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον αθλητισμό και ακόμη πιο πολύ για τον Πρωταθλητισμό . Θέτουμε υψηλούς στόχους κάθε φόρα και προσπαθούμε να αφήσουμε στην άκρη όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας . Οι μικροί μας αθλητές που για πρώτη του φορά συμμετείχαν σε αγώνες απέδωσαν πολλά παραπάνω από όσα περιμέναμε. Βέβαια στην προετοιμασία που προηγήθηκε προσαρμόσαμε την προπόνηση των μικρών αθλητών σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Έτσι λοιπόν καταφέραμε σαν σύλλογος να δείξουμε ότι ακόμα και σε αυτές τις ηλικίες η προπονητική μεθοδολογία που ακολουθούμε εκτός από σωστή και μελετημένη είναι και αποδοτική. Έχουμε πολύ υψηλό επίπεδο σε όλα τα προπονητικά τμήματα του συλλόγου, δουλεύοντας προγραμματισμένα και σε βάθος χρόνου. Για το λόγο αυτό έχουμε πάντα θετικά αποτελέσματα και πολλές επιτυχίες .
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου μας καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τους που είναι πάντα δίπλα μας. Επόμενος στόχος των αθλητών του Συλλόγου μας είναι φιλικά πρωταθλήματα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό για την ομάδα των Εφήβων-Νεανίδων και των Ανδρών-Γυναικών .

Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων ΄΄ Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών΄΄.
Λαμπρίδη 4
τηλ: 6945262661
Follow uw on facebook: www.facebook.com/A.C. Proteas Ioanninon
site : acproteas.gr
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι