Σεμινάριο αυτοάμυνας για γυναίκες στη Πάρο

εικόνα άρθρου
Την Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα "Αυτοάμυνα για Γυναίκες" στη Παροικιά Πάρου(Α.Σ. ΑΙΓΑΙΑΣ -δίπλα στο φροντιστήριο της Δανιηλοπούλου).

Θα διδαχθούν τεχνικές αποκλειστικά για γυναίκες σε ρεαλιστικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν στον δρόμο και πως να έρχονται αντιμέτωπες με άντρες ή γυναίκες ασχέτως δύναμης και όγκου!

Το σεμινάριο θα είναι διάρκειας 2 ωρών από τις 17:00-19:00 και αφορά γυναίκες ηλικίας από 14-80 χρονών, ασχέτως φυσικής κατάστασης ή εμπειρίας σε πολεμικές τέχνες. Θα διδαχθούν πολύ απλές τεχνικές αυτοπροστασίας μα και πάρα πολύ αποτελεσματικές σε πολλά θέματα, γι αυτό μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας την τσάντα σας, την ομπρέλα σας και γενικά τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα προσφέρουμε σνακ, χυμούς και θα μιλήσουμε για θέματα που μας προβληματίζουν. Ελάτε να εκπαιδευτείτε στο πιο ολοκληρωμένο σύστημα αυτοάμυνας για γυναίκες και μην γίνετε ποτέ το θύμα!! Το κόστος του σεμιναρίου είναι 20€ και θα δωθεί δίπλωμα παρακολούθησης.

Για τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους θα ξεκινήσει νέο βραδινό τμήμα αποκλειστικά για γυναίκες λίγες ημέρες μετά το σεμινάριο. Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, ήρθε η σειρά μας να σας το ανταποδώσουμε!

Εισηγητής του σεμιναρίου Εμμανουήλ Κρητικός. Επικεφαλής εκπαιδευτής της Ακαδημίας Get Ready. Πιστοποιημένος διπλωματούχος εκπαιδευτής από τις σχολές GIC και KIC της KRAV MAGA MENTALITY HELLAS σε ενήλικες και παιδιά με βαθμό G3. Γενικός Εκπρόσωπος Αυτοάμυνας στο Αιγαίο.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων παρακαλώ καλέστε στο 6949982339

Απο επιστολή της Ακαδημίας Get Ready.

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

  • Επιλέξτε ποια σχολή θέλετε να επισκεφθείτε από τις συνεργαζόμενες σχολές του ΠΟΠΤ.
  • Καλέστε τον υπεύθυνο της σχολής για να ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες μαθημάτων.
  • Δείξτε το κουπόνι των 2 δωρεάν μαθημάτων στον υπεύθυνο της συνεργαζόμενης σχολής που σας ενδιαφέρει.
Κατεβάστε το κουπόνι