Νέος κύκλος στο Ταεκβοντό για τον δάσκαλο Γιώργο Παπαδιώτη

εικόνα άρθρου
Από τις 15 έως 22 Σεπτεμβρίου, στη πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας στην πόλη Πιόνγιάνκγ, πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwon-do ITF Ανδρών-Γυναικών για το 2017.

Σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δεν συμμετείχαν Έλληνες αθλητές, λόγο της έκρυθμης κατάσταση που επικρατεί στη χώρα αυτή το τελευταίο διάστημα, και την απόφαση της Ομοσπονδίας να μη πραγματοποιηθεί η αποστολή της Εθνικής Ομάδας στη περιοχή αυτή.

Την χώρα μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας κ. Αναστασιάδης Χαράλαμπος ( Grand Master 9o Dan) και ο Γιαννιώτης Διεθνής Διαιτητής κ. Παπαδιώτης Γεώργιος ( Μaster 7o Dan ), μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας και Διεθνής Διαιτητής. Ο κ. Παπαδιώτης είναι Προπονητής του Γιαννιώτικου συλλόγου Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων (Λαμπρίδη: 4 τηλ: 6945262661 ) ενός από τους κορυφαίους συλλόγους στο άθλημα του Taekwon-do ITF στην Ελλάδα, με πλήθος μετάλλια σε Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Αλλά οι διακρίσεις είναι πολλές και για τον προπονητή του γιαννιώτικου συλλόγου κ. Παπαδιώτη, καθώς είναι από τους λίγους διαιτητές που προσκλήθηκαν από τη περιοχή της Ευρώπης και ο μοναδικός Έλληνας Διαιτητής σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο κ. Παπαδιώτης μας δήλωσε:

"Είναι μεγάλη τιμή να σε επιλέγουν ως Διαιτητή σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται στην αρχή του νέου κύκλου ενασχόλησής μου με τη Διαιτησία. Εδώ και ένα χρόνο έχω αποχωρήσει από τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή και είμαι μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας στο Άθλημα του Taekwon-do ITF στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι πρόσφερα αρκετά όλα αυτά τα χρόνια ως Ομοσπονδιακός προπονητής, έτσι όταν μου ζητήθηκε να συμμετέχω στην επιτροπή Διαιτησίας, αποδέχτηκα τη θέση αυτή και πιστεύω ότι με την εμπειρία μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό και από αυτή τη θέση για το άθλημα.

Έτσι μετά από αρκετά χρόνια, ξεκινάει ένας νέος κύκλος πάνω στο άθλημα και νομίζω είναι μια προσωπική δικαίωση για όλη αυτή την πετυχημένη πορεία του Συλλόγου μας, Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων. Η θέση αυτή έχει αρκετές υποχρεώσεις από σεμινάρια και ταξίδια, τόσο σε Πανελλήνιο όσο και σε Διεθνές επίπεδο, αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στο σύλλογό μας ώστε να παραμείνουμε κορυφαίοι σε απόδοση και επιτυχίες. Είναι μία θέση ευθύνης, αλλά και παράλληλα μία προσωπική πρόκληση να κάνουμε το άθλημα καλύτερο και δικαιότερο."

Επόμενος στόχος του συλλόγου μας, Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων, είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων σε ένα μήνα από τώρα, στο οποίο θα συμμετέχουμε με 20 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες και ήδη βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας από τα μέσα Αυγούστου. Στόχος πάντα παραμένει η κορυφή και για το λόγο αυτό δουλεύουμε μεθοδικά, σκληρά και σε βάθος χρόνου ώστε οι αθλητές μας να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το καλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα για τον Α.Σ.Πρωτέας Ιωαννίνων
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι