Δίπλωμα πιστοποίησης της Gracie Barra για τον Αντώνη Καπαδουκάκη

εικόνα άρθρου
Το Δίπλωμα πιστοποίησης εκπαιδευτών (ICP) από τη μεγαλύτερη ομάδα Brazilian Jiu Jitsu στο κόσμο, Gracie Barra, πήρε ο εκπαιδευτής Αντώνης Καπαδουκάκης (Head Instructor της Gracie Barra Crete).

Ένα πρόγραμμα 11 Εβδομάδων, με 11 κεφάλαια και 110 μαθήματα που κάλυψαν μεγάλο φάσμα θεμάτων, απαραίτητων τόσο για τη διδασκαλία του Brazilian Jiu Jitsu, όσο και την εναρμόνηση της εκπαίδευσης με τις πολιτικές, τη φιλοσοφία και τους στόχους της Gracie Barra.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων δίδαξαν μεγάλα ονόματα, όπως ο ιδρυτής της Gracie Barra και πρόεδρος της International Brazilian Jiu Jitsu Federation (IBJJF) Master Carlos Gracie Jr, καθώς και σειρά καταξιωμένων εκπαιδευτών και παγκόσμιων πρωταθλητών όπως o Flavio Almeida, ο Marcio Feitosa, ο Braulio Estima, o Vinicius Magalhães και άλλοι.

Η εκπαίδευση περιλάμβανε εβδομαδιαία test πάνω στην ύλη, με απαραίτητη την επιτυχία για την ολοκλήρωση της πιστοποίησης, κάτι που έγινε με 100%. Στο τέλος του απονεμήθει το δίπλωμα με την υπογραφή του ίδιου του Master Carlos Gracie Jr.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι