Στα Χανιά ένας από τους κορυφαίους αθλητές του Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου

εικόνα άρθρου
Στα Χανιά βρέθηκε για ακόμα μια φορά ένας από τους κορυφαίους αθλητές του Brazilian Jiu Jitsu όλων των εποχών, ο professor Braulio Estima. Διοργανωτής των σεμιναρίων ήταν ο αντιπρόσωπος του και head instructor της ομάδας Gracie Barra Crete, Αντώνης Καπαδουκάκης (2η Degree Black Belt) και αφορούσαν μόνο αθλητές τις ομάδας μας.

Δύο καταπληκτικά σεμινάρια Jiu Jitsu, Gi και για πρώτη φόρα No Gi, τα κορυφαία που έχουν γίνει στην Ακαδημία μας. Ο Braulio Estima σε καταπληκτική διάθεση, δίδαξε τεχνικές υψηλού επιπέδου, αντάξιες της φήμης του. Ειδικά στο No Gi, που θεωρείται σπεσιαλίστας και από τους ικανότερους στον κόσμο, εντυπωσίασε με την απίστευτη τεχνική του.

Μετά το πέρας των σεμιναρίων έγινε belt promotion (προαγωγή ζωνών), η οποία σηματοδοτήθηκε από δύο σημαντικές απονομές: Οι 2 πρώτες μαύρες ζώνες που δόθηκαν από τον Head Instructor Αντώνη Καπαδουκάκη, και απένειμε ο Supervisor της ομάδας μας Braulio Estima, στον Τάσο Λουφαρδάκη και Ηλία Καπαδουκάκη.

BLUE BELT:
Καλαμαρίδης Γιώργος,
Δασκαλάκης Νίκος,
Γκότσης Γιώργος
Γαλιατσάτος Γιώργος

PURPLE BELT:
Κακάλης Δημήτρης
Βαϊος Ρίζος

BRAUN BELT:
Μπέλλος Θεόδωρος
Μαρκουλάκης Γιάννης
Χαζηράκης Στέφανος
Γαβαλάς Νίκος

BLACK BELT:
Τάσος Λουφαρδάκης
Ηλίας Καπαδουκάκης

Ο Χανιώτης εκπαιδευτής συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προαγωγή τους σε ζώνες και stripes καθώς επίσης ευχαριστεί τον professor Braulio Estima, για την συνεχή του υποστήριξη στην ομάδα, την έμπνευση, τη γνώση και τη θετική ενέργεια που μας δίνει για να συνεχίζουμε!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Head Instructor Αντώνης Καπαδουκάκης μας δήλωσε για τις μαύρες ζώνες:

Η διαδρομή ήταν μακροχρόνια, με ευχάριστες αλλά και δύσκολες στιγμές. Στο τέλος, νομίζω, πρέπει να υπομένει και να επιμένει κάποιος για να κατακτήσει αυτό που έχει αληθινή αξία. Και έτσι θα νιώσει ότι το αξίζει και αυτός πραγματικά. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους πρώτους μου μαθητές με μαύρη ζώνη στο Brazilian Jiu Jitsu Τάσο Λουφαρδάκη και Ηλία Καπαδουκάκη!
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι