Σοφά λόγια

Μια καλή συμβουλή πιάνει καλύτερα όταν έχει προήγηθεί μία μεγάλη τρομάρα.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

10 χρόνια Σαολίν Κουνγκ Φου και Τάι Τσι στην Κόρινθο

10 χρόνια Σαολίν Κουνγκ Φου και Τάι Τσι στην ΚόρινθοΤα 10 χρόνια λειτουργίας της γιόρτασε η σχολή παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου & Τάι Τσι "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου με μια ξεχωριστή παράσταση - εφ' όλης της ύλης και του δυναμικού της σχολής, στο Δημοτικό Θέατρο της Κορίνθου στις 16/6/2017. Αντιπροσωπία των πέντε τμημάτων της σχολής, Παιδικού, Εφηβικού, & Ενηλίκων Τάι Τσι, Κουνγκ Φου & Τσι Κουνγκ παρουσίασε αποσπάσματα από την ύλη της σχολής πλαισιωμένο από την εξαιρετική αφήγηση του μαθητή Νικόλα Μπαραλού, που είχε αποδώσει συγγραφικά ο ίδιος με τον ξεχωριστό ποιητικό του λόγο, βάσει των κειμένων που επιμελήθηκε ο δάσκαλος της σχολής Γιάν Σαν (Χρήστος Παναγόπουλος).

Πραγματικά, η πολύ προσεγμένη δουλειά στην αφήγηση, στη μουσική και στο φως σε συνδυασμό με το πάθος των μαθητών στην απόδοση των παραδοσιακών φορμών του Κουνγκ Φου, πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα στο κατάμεστο θέατρο της πόλης της Κορίνθου. Πάνω από 250 άτομα που παρακολούθησαν την παράσταση πραγματικά "πέρασαν σε άλλη διάσταση" από την ενέργεια και την δύναμη που βγήκε από την ομάδα του δασκάλου Γιάν Σαν.

Όσο οι τέχνες του Σαολίν Κουνγκ Φου και του Τάι Τσι θα συνεχίζουν να εμπνέουν στους ανθρώπους του τόπου μας εδώ στην Κόρινθο, να ασχολούνται με το σώμα και το πνεύμα τους, η σχολή της Κορίνθου θα προσπαθεί όχι μόνο να μεταφέρει ότι πιο αυθεντικό υπάρχει αυτή τη στιγμή στο είδος αυτό, αλλά να δίνει και το καλύτερό της εαυτό ώστε να το αντιπροσωπεύει επάξια.

Εις το επανιδείν σε λίγα χρόνια, για μια ακόμα πιο "καλλιτεχνική" απόδοση της ιστορίας και της φιλοσοφίας των τεχνών που τόσο αγαπάμε και είμαστε αφιερωμένοι.

Για περισσότερες φωτογραφίες από την παράσταση κάντε κλικ εδώ.

Αναζήτηση

AIKIDO DOJO HERAKLION
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Αθλόπολις
TCMA
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ομοσπονδία Krav Maga
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική