Σοφά λόγια

Όσο λιγότερη προσπάθεια καταβάλετε, τόσο πιο γρήγοροι και δυνατοί γίνεστε. (Bruce Lee)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες Γου Σου και το σεμινάριο Σάντα στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες  Γου Σου και το σεμινάριο Σάντα στη ΘεσσαλονίκηΟλοκληρώθηκαν για άλλη μια φορά με απόλυτη επιτυχία η διοργάνωση του σεμιναρίου Α΄ΚΥΚΛΟΥ, SANDA ΑΠΌ ΤΗΝ ΘΕΩΡΊΑ ΣΤΗΝ ΠΡΆΞΗ και οι αγώνες WU SHU στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 10 Ιουνίου2017, σηματοδοτώντας τη λήξη δραστηριοτήτων για την φετινή αθλητική περίοδο.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ, σε συνεργασία με το κλιμάκιο Β.Ελλάδας, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης των αθλημάτων που καλλιεργεί, η μόνη επίσημα αναγνωρισμένη Ομοσπονδία ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ στην Ελλάδα της Γ.Γ.Α., με μοριοδοτούμενα αθλήματα στο κουνγκ φου.

Εκτενείς ανάλυση στους κανονισμούς και στη μέθοδο διαγωνισμού, εξήγησε με λεπτομέρειες η εισηγήτρια του σεμιναρίου Κυρία Μαρία Παντελίδου. Στους εν ενεργεία διαιτητές κριτές, αλλά και στη νέα γενιά προπονητών και κριτών διαιτητών. Στη συνέχεια ακολούθησαν αγώνες παραδοσιακών Ταολού και τεχνικές εφαρμογές αυτοάμυνας, σε φιλικό κλίμα, γεμάτο θετική ενέργεια.

Διοργανωτής σύλλογος KING OF THE RING/ FORZA. Eυχαριστούμε θερμά τον επίσημο χορηγό FORZA Fighting Gear και την ομάδα διάσωσης Human Act.
Ραντεβού τον Σεπτέμβριο με πολυάριθμες εκδηλώσεις. Τα καλύτερα έρχονται!

Mε εκτίμηση Ο Πρόεδρος της Τ.Ε. Β. Ελλάδας Κωνσταντίνος Χαυτίκης

Αναζήτηση

Ομοσπονδία Krav Maga
JUDO
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αθλόπολις
KRAV MAGA PERISTERI
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Olympus
KRAV MAGA MALEH
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
TCMA
Bujinkan Dojo Hellas
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική