Σοφά λόγια

Η σοφία ξεκινάει από την αναζήτηση. (Σωκράτης)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες Γου Σου και το σεμινάριο Σάντα στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες  Γου Σου και το σεμινάριο Σάντα στη ΘεσσαλονίκηΟλοκληρώθηκαν για άλλη μια φορά με απόλυτη επιτυχία η διοργάνωση του σεμιναρίου Α΄ΚΥΚΛΟΥ, SANDA ΑΠΌ ΤΗΝ ΘΕΩΡΊΑ ΣΤΗΝ ΠΡΆΞΗ και οι αγώνες WU SHU στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 10 Ιουνίου2017, σηματοδοτώντας τη λήξη δραστηριοτήτων για την φετινή αθλητική περίοδο.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ, σε συνεργασία με το κλιμάκιο Β.Ελλάδας, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης των αθλημάτων που καλλιεργεί, η μόνη επίσημα αναγνωρισμένη Ομοσπονδία ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ στην Ελλάδα της Γ.Γ.Α., με μοριοδοτούμενα αθλήματα στο κουνγκ φου.

Εκτενείς ανάλυση στους κανονισμούς και στη μέθοδο διαγωνισμού, εξήγησε με λεπτομέρειες η εισηγήτρια του σεμιναρίου Κυρία Μαρία Παντελίδου. Στους εν ενεργεία διαιτητές κριτές, αλλά και στη νέα γενιά προπονητών και κριτών διαιτητών. Στη συνέχεια ακολούθησαν αγώνες παραδοσιακών Ταολού και τεχνικές εφαρμογές αυτοάμυνας, σε φιλικό κλίμα, γεμάτο θετική ενέργεια.

Διοργανωτής σύλλογος KING OF THE RING/ FORZA. Eυχαριστούμε θερμά τον επίσημο χορηγό FORZA Fighting Gear και την ομάδα διάσωσης Human Act.
Ραντεβού τον Σεπτέμβριο με πολυάριθμες εκδηλώσεις. Τα καλύτερα έρχονται!

Mε εκτίμηση Ο Πρόεδρος της Τ.Ε. Β. Ελλάδας Κωνσταντίνος Χαυτίκης

Αναζήτηση

Εξοπλισμός Karate - Taekwondo
Ferrum Gym
KRAV MAGA PERISTERI
TCMA
Satori
A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
Olympus
DYNAMIC
Bujinkan Dojo Hellas
JUDO
wushu4u


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική