Σοφά λόγια

Μόλις κάποιος αρχίζει να τρέφει σκέψεις για να κερδίσει ένα διαγωνισμό ή να επιδείξει τις ικανότητες και την τεχνική του, η τέχνη του σπαθιού έχει χαθεί. (Takano Shigeyoshi)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Πενθήμερο Camp Brazilian Jiu Jitsu με τον Nic Gregoriades

Πενθήμερο Camp Brazilian Jiu Jitsu με τον Nic GregoriadesΟ αθλητικός σύλλογος SOLAR Κ.Κ.Σ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και η ομάδα RIO GRAPPLING CLUB CORFU διοργανώνουν ένα ιδιαίτερο πενθήμερο Camp στο άθλημα του Brazilian Jiu Jitsu(BJJ).

Φιλοξενούμενος του συλλόγου θα είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο,ο Nic Gregoriades.Ο Nic Gregoriades είναι κάτοχος μαύρης ζώνης δευτέρου βαθμού από τον θρυλικό Roger Gracie ενώ κατέχει στο παλμαρέ του πληθώρα διακρίσεων ως αθλητής(British Open Champion,London Open Champion,Abu-Dhabi Pro Qualifier κτλ).Επίσης,αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έχει εργαστεί ως προπονητής στην Ακαδημία του Roger Gracie στο Λονδίνο,η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη Ακαδημία BJJ στην Ευρώπη.

To Camp θα διεξαχθεί στους χώρους της σχολής στο Σολάρι από τις 13 έως τις 17 Ιουλίου και είναι ανοιχτό προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Πληροφορίες στα τηλέφωνο του συλλόγου 26610-24610 ή από κοντά Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας 66-Κέρκυρα.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ακριβείς ώρες

Αναζήτηση

Bujinkan Dojo Hellas
KRAV MAGA MALEH
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Satori
Ferrum Gym
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αθλόπολις
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Olympus
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
KRAV MAGA PERISTERI
JUDO
TCMA
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Ομοσπονδία Krav Maga


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική