Σαολίν Κουνγκ Φου στο φεστιβάλ ευεξίας και τέχνης ''Δι Eleusis''

εικόνα άρθρου
Η σχολή "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου, 13 Μαΐου 2017 9:00 μ.μ., είχε τη χαρά να παρουσιάσει την τέχνη του Σαολίν Κουνγκ Φου στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας στα πλαίσια του διεθνούς φεστιβάλ ευεξίας και τέχνης "Δι Eleusis", σε μια παράσταση - οδοιπορικό στην παράδοση και την ιστορία του ναού Σαολίν και των ασκητών του.

Με αφορμή της ανακήρυξη της Ελευσίνας ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021 και δεδομένου ότι αποτελούσε ανέκαθεν το λίκνο της πνευματικότητας και της αυτογνωσίας στην αρχαιότητα μιας μιας και εκεί τελούνταν τα Ελευσίνια Μυστήρια, διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα φεστιβάλ που φιλοξενεί όλες τις διασωθέντες θεραπευτικές και πνευματικές τέχνες & τεχνικές της εποχής μας. Φυσικά η τέχνη του Σαολίν Κουνγκ Φου ως μονοπάτι, όχι μόνο άσκησης και υγείας αλλά και ως πνευματικού μετασχηματισμού δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη διοργάνωση και είναι τιμή μας που η σχολή μας την αντιπροσώπευσε. Ήταν μια μαγική "Μαγιάτικη" βραδιά που γεμίσε ενέργεια και δύναμη σε όποιον παρευρέθηκε.

Επίσης ο δάσκαλος της Σχολής Σι Γιάν Σαν (Χρήστος Παναγόπουλος) 12-14 Μαΐου, μέσα από βιωματικά εργαστήρια, μοιράστηκε τη γνώση του με τους επισκέπτες αλλά και τους άλλους δασκάλους και πρόσφερε πληροφορίες που αφορούν το Σαολίν Κουνγκ Φου και το μονοπάτι που διανύει εδώ και 10 χρόνια με τα ταξίδια του στην Κίνα.

Περισσότερα στο https://σαολιν.gr/default-korinthos/actions/eleusis-wellness-and-arts-festivalfestival.aspx
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι