To πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντό στο Λίβερπουλ

εικόνα άρθρου
Στο τεράστιο και πανέμορφο στάδιο Έκο Αρένα, στην πόλη του Λίβερπουλ της Αγγλίας, πραγματοποιήθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F. Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων για το 2017, την περασμένη Εβδομάδα από της 24-30 Απριλίου 2017.

Ο γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος Πρωτέας Ιωαννίνων (Λαμπρίδη 4 τηλ. 6945262661) συμμετείχε και σε αυτό το πρωτάθλημα με τέσσερις αθλητές του, μέλη της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι για ακόμη μία φορά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και διακρίθηκαν σε ένα από τα ποιο δυνατά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Σε ένα πολύ καλά οργανωμένο και δυνατό πρωτάθλημα, με τη συμμετοχή 800 αθλητών από 36 Ευρωπαϊκές χώρες.

Οι Πρωταθλητές του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων καταφέρανε να κατακτήσουν :

Μπαντής Αχιλλέας : Δύο Χάλκινα μετάλλια.
Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία έως 57 κιλά Ανδρών,
και Χάλκινο μετάλλιο στις ομαδικές μάχες.
Λεκατσά Μαρία : Δύο Ασημένια μετάλλια και ένα Χάλκινο.
Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία έως 69 κιλά γυναικών,
Ασημένιο μετάλλιο στις ομαδικές μάχες γυναικών,
και Χάλκινο μετάλλιο στις ειδικές τεχνικές γυναικών.
Τιμαγένης Δημήτριος : Τέταρτη θέση στις Τεχνικές 1 Νταν ανδρών.
Τιμαγένης Ιωάννης : Πέμπτη θέση στις Τεχνικές 2 Νταν ανδρών.

Ο Προπονητής του γιαννιώτικου συλλόγου κ. Παπαδιώτης Γεώργιος, από την νέα του θέση ως μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας, μας σχολίασε τις επιτυχίες των αθλητών του:

Ο σύλλογός μας παραμένει δυναμικά από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια. Οι επιτυχίες των αθλητών μας σε Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα δείχνουν τόσο το υψηλό επίπεδο των αθλητών μας, αλλά και την πολύ καλή δουλειά που γίνετε στο σύλλογό μας όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτό το Πανευρωπαϊκό θα μπορούσαμε να είχαμε πάει πολύ καλύτερα με τους αθλητές μας. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να είμαστε οι καλύτεροι και να διεκδικήσουμε το χρυσό μετάλλιο. Δε μας βοήθησε λίγο η τύχη, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ήταν ένα πολύ σκληρό και με υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού πρωτάθλημα με πολλές συμμετοχές και πολύ κούραση.

Επόμενος στόχος του συλλόγου μας είναι η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στις αρχές Ιουνίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί για το 2017 στη γενέτειρα του αθλήματος την Β. Κορέα στις Αρχές Σεπτεμβρίου.

Είμαστε ο Σύλλογος των Πρωταθλητών και ακούραστα συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πρόγραμμα και σοβαρούς στόχους, σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα προπόνησης, αρχαρίων και αγωνιστικά.

Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων τηλ.6945262661
Επισκεφθείτε μας : www.acproteas.gr & www.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon .

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι