Σοφά λόγια

Η σοφία ξεκινάει από την αναζήτηση. (Σωκράτης)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

17ο πανελλήνιο σεμινάριο Χαπκίντο

17ο πανελλήνιο σεμινάριο Χαπκίντο  Αγαπητοί Συνεργάτες, μαθητές, Μέλη και φίλοι της ΠΕΧ, Η Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο (ΠΕΧ), με χαρά σας ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 17ου Πανελλήνιου Σεμιναρίου Χαπκίντο.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 22 - 23 Απριλίου 2017 (Σάββατο: 17:00 - 21:00 & Κυριακή 10:00 - 14:00), στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργυρούπολης, επί της οδού Τριπόλεως.

Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν όλοι οι εκπαιδευτές & μαθητές / Μέλη της ΠΕΧ, οι εκπαιδευτές & μαθητές από άλλα στυλ πολεμικών τεχνών (από 12 ετών και άνω), καθώς και οποιοσδήποτε άλλος, χωρίς προηγούμενη σχετική εμπειρία, επιθυμεί να μυηθεί στην τέχνη του Χαπκίντο.

Διδάσκων στο Σεμινάριο θα είναι ο Master Βαγγέλης Θάνος, Πρόεδρος της ΠΕΧ & Περιφερειακός Διευθυντής Ανατολικής Ευρώπης της WHF (7ο Dan HKD, 8o Dan TKD), με Διδακτέα Ύλη τις: Hapkido Punching, Striking and Kicks, One Hand Techniques & Attack Techniques.

Το Κόστος Συμμετοχής είναι 50 ευρώ έκαστη και στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν σε κάθε συμμετέχοντα, επίσημο Πιστοποιητικό Συμμετοχής από την ΠΕΧ, καθώς και αναμνηστικό T-shirt με το λογότυπο του 17ου Σεμιναρίου Χαπκίντο.

Για την εύρυθμη οργάνωση των διαδικασιών του Σεμιναρίου, παρακαλείσθε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, μέχρι τις 07/04/2017. Προσδοκώντας σε μία ενθουσιώδη και καθολική συμμετοχή σας, παραμένω στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία και διευκρίνιση.

Για την Πανελλήνια 'Ενωση Χαπκίντο
Με εκτίμηση, Βαγγέλης Θάνος-Πρόεδρος

Αναζήτηση

TCMA
Αθλόπολις
Olympus
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Bujinkan Dojo Hellas
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Ομοσπονδία Krav Maga
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική