Φιλικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό στη Θεσσαλονίκη

εικόνα άρθρου
Οι αθλητικοί σύλλογοι Σταυρoυπόλεως και Αχιλλέας Νεάπολης πραγματοποίησαν την Κυριακή 12 Μαρτίου ένα από τα πιο πετυχημένα πρωταθλήματα στο άθλημα του TAEKWON-DO ITF τα τελευταία χρόνια, τόσο από πλευράς συμμετοχών, αλλά και από πλευράς οργάνωσης. Με 1100 αθλητές και με πάνω από 80 συλλόγους να συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα, τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο που καταφέρανε να πραγματοποιήσουν μια μεγάλη γιορτή για το άθλημά μας.

Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος Πρωτέας Ιωαννίνων(Λαμπρίδη 4 τηλ. 6945262661 ) έδωσε το παρών με 9 αθλητές και αθλήτριες κατακτώντας 5 Χρυσά και 1 Αργυρό μετάλλια ! Πιο αναλυτικά :

ΧΡΥΣΑ : Ασημίνα Αλεξίου-Εφραιμία , Κασαγιάννης Μιχαήλ -Ελευθέριος , Μπάσιος Άγγελος , Σκουλίκας Παντελής , Σκουλίκας Δημήτρης
ΑΣΗΜΕΝΙΑ : Ντάκουλας Γεώργιος

Ο προπονητής του Γιαννιώτικου συλλόγου κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας ενημέρωσε σχετικά με το φιλικό αυτό πρωτάθλημα: και αυτό το πρωτάθλημα αποτελεί μέρος της προετοιμασίας των μικρών αθλητών του συλλόγου, στην προσπάθειά μας να ετοιμάσουμε τους καινούργιους αθλητές σε αγωνιστικό επίπεδο.
Οι αθλητές μας για ακόμη μια φορά τα πήγανε πάρα πολύ καλά, δώσανε πάρα πολλούς αγώνες για να διακριθούνε και γενικά οι εικόνες και οι εμπειρίες που αποκομίσαμε από αυτό το πρωτάθλημα, για το επίπεδο των αθλητών μας, ήταν πολύ καλές. Συνεχίζουμε δυναμικά και στα επόμενα φιλικά πρωταθλήματα δοκιμάζοντας και τις υπόλοιπες ηλικίες των αθλητών μας σε αγωνιστικό επίπεδο.

Στόχος μας είναι πάντα να είμαστε οι καλύτεροι και κάνουμε μεγάλη προσπάθεια καθημερινά στο σύλλογό μας να το πετύχουμε. Είμαστε ο ¨ Σύλλογος των Πρωταθλητών ¨ και θα παραμείνουμε σε αυτό το επίπεδο, γιατί δουλεύουμε μεθοδικά με πολύ αγάπη και πάθος για αυτό που κάνουμε. Σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά αυτό το υπέροχο άθλημα στο σύλλογό μας στη Λαμπρίδη 4 στο κέντρο της Πόλης.

Διαβάστε περισσότερα για τον Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι