Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό(I.T.F.)

εικόνα άρθρου

Στο κλειστό γυμναστήριο Κονταξοπούλειο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε στις 4 και 5 Μαρτίου 2017 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών ΤΑΕ KWON – DO I.T.F.

Ένα πρωτάθλημα με πολλές συμμετοχές και πολύ υψηλό επίπεδο, καθώς οι πρώτοι από κάθε κατηγορία θα στελεχώσουν την Εθνική μας Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο τέλος του μήνα Απριλίου που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ της Αγγλίας.

Ο γιαννιώτικος σύλλογος TAE KWON-DO ''ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ'' ( Λαμπρίδου 4 τηλ: 6945262661-2651304874 ) συμμετείχε με 7 αθλητές και αθλήτριες.

Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών της Πόλης μας για ακόμη μια χρονιά αναδείχθηκε ο Κορυφαίος σύλλογος στη Ελλάδα με 4 Χρυσά και 4 Χάλκινα μετάλλια .

Κατέκτησε για ακόμη μια χρονιά την Πρώτη θέση στη γενική κατάταξη συλλόγων στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών.
Οι αθλητές του Γιαννιώτικου συλλόγου κατάφεραν μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση να ξεχωρίσουν για ακόμη μια φορά. Με την ποιότητα τους και την πολύ καλή προετοιμασία τους καταφέρανε να είναι από τους κορυφαίους αθλητές και σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Πιο αναλυτικά :
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές : Μπαντής Αχιλλέας ( -57κ.), Τιμαγένης Ιωάννης ( τεχνικές), Τιμαγένης Δημήτριος (τεχνικές) και Λεκατσά Μαρία (μάχες-69κ.).

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές: Ανδρούτσος Ιωάννης ( 2 χάλκινα σε τεχνικές και μάχες ), Σκουλίκας Δημήτριος (μάχες-71 κιλά) και Μπαντής Αχιλλέας (τεχνικές).

Την Τέταρτη θέση και λίγο πριν τα μετάλλια κάνοντας μεγάλη προσπάθεια στην κατηγορία του να διακριθεί, κατέκτησε ο αθλητής Σκαλτσώνης Βασίλειος.

Ο προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου ''Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ'' και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Γεώργιος Παπαδιώτης μας δήλωσε :
Για ακόμη μια χρονιά καταφέραμε να είμαστε ο κορυφαίος σύλλογος σε Πανελλήνιο Επίπεδο, παρά το γεγονός ότι αρκετοί απο τους πρωταθλητές μας απουσιάζανε απο τη φετινή αποστολή. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια στην προετοιμασία μας για να καλύψουμε αυτές τις απουσίες. Συνεχίζουμε την προσπάθεια σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον αθλητισμό και ακόμη πιο πολύ για τον Πρωταθλητισμό. Θέτουμε υψηλούς στόχους και προσπαθούμε πάντα να τους πετύχουμε. Η προπόνηση των αθλητών μας είναι σωστή, μελετημένη με στόχο πάντα να είμαστε οι καλύτεροι.Έχουμε πολύ υψηλό επίπεδο σε όλα τα προπονητικά τμήματα του αθλήματος, δουλεύοντας προγραμματισμένα και σε βάθος χρόνου. Για το λόγο αυτό, έχουμε πάντα καλά αποτελέσματα και πολλές επιτυχίες. Η προετοιμασία των αθλητών ήταν ιδανική για μια ακόμη φορά. Όλοι οι αθλητές του συλλόγου μας κάνανε μια καταπληκτική εμφάνιση. Αξίζαμε πολλά παραπάνω από αυτά που πετύχαμε. Ίσως είναι από τα λίγα πρωταθλήματα που συμμετείχαμε με τόσο μικρό αριθμό αθλητών, αλλά όλοι τους ήταν καταπληκτικοί.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου μας καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τους που είναι πάντα δίπλα μας.
Επόμενος στόχος των αθλητών του Συλλόγου μας είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Λίβερπουλ της Αγγλίας από 24-30Απριλίου 2017.

Ένα μεγάλο μπράβο στον Γιαννιώτη προπονητή για τις διακρίσεις του τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και για την υπέροχη δουλειά με τον Πρωτέα Ιωαννίνων .

Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ …Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών .
ΛΑΜΠΡΙΔΗ 4 τηλ: 6945262661 και 2651304874 .


×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι