Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό(ITF) εφήβων – νεανίδων 2017

εικόνα άρθρου

Στην πόλη της Λάρισας πραγματοποιήθηκε στις 18 Και 19 Φεβρουαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO Εφήβων-Νεανίδων για το 2017 . Ένα διήμερο όπου 87 Αθλητικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών σε αυτό το πρωτάθλημα με τους πρωταθλητές τους. Ένα διήμερο γεμάτο με έντονο συναγωνισμό και με μεγάλη συμμετοχή αθλητών. Μία μεγάλη γιορτή για το όμορφο αυτό άθλημα.Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ( Λαμπρίδη 4 τηλ: 6945262661 ) έδωσε ακόμη μία φορά το παρόν με 5 αθλητές.


Ο Αθλητικός Σύλλογος της Πόλης μας, που τα τελευταία 15 χρόνια είναι από τους κορυφαίους στην Ελλάδα, με πολλές επιτυχίες τόσο σε Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο, για ακόμη μια χρονιά δικαίωσε το χαρακτηρισμό ως « ο Σύλλογος των Πρωταθλητών » της Πόλης μας.


Πιο αναλυτικά οι Αθλητές του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ κατέκτησαν 1 Χρυσό, 1 Ασημένιο και 1 χάλκινο Μετάλλιο.


ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ : Σκουλίκας Παντελής.

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ : Ντάκουλας Γεώργιος

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ : Σκουλίκας Παντελής (-51 κιλά )


Αλλά και οι υπόλοιποι Αθλητές του Γιαννιώτικου Συλλόγου τα καταφέρανε πολύ καλά και φτάσανε ως την 4η Θέση : Δερβένης Παύλος και Μπάσιος Γεώργιος και Κύρκος Σπυρίδων.


Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε σχετικά με το Πρωτάθλημα και τις επιτυχίες του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. « Για μια ακόμη φόρα δώσαμε το παρών σε αυτή τη μεγάλη γιόρτη του αθλήματός μας και δικαιωθήκαμε για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε καθημερινά στο Σύλλογό μας. Ο Σύλλογός μας σε αυτό το πρωτάθλημα κατέβηκε με μικρή ομάδα, λόγω μεταβατικής περιόδου ηλικιών των αθλητών που αντιμετωπίζει ο σύλλογος αυτό το διάστημα. Δεν κατέβασε την ομάδα των νεανίδων καθώς δεν ήταν ακόμη έτοιμη ηλικιακά αλλά και προπονητικά για το πρωτάθλημα αυτό. Δεν είναι εύκολο να είσαι σε αυτό το επίπεδο συνεχώς για τόσα χρόνια. Απαιτεί σκληρή δουλειά και πολλές θυσίες τόσο προσωπικές όσο και σε επίπεδο Συλλόγου. Έτσι οι συμμετοχή μας σε κάθε αθλητική δραστηριότητα ( φιλικοί αγώνες, προετοιμασία κτλ.) για να βρίσκετε ο Σύλλογός μας σε αυτό το επίπεδο γίνετε όλο και πιο δύσκολη. Είναι από τις λίγες φορές που συμμετέχουμε με τόσο μικρό αριθμό αθλητών, αλλά για ακόμη μια χρονιά τα καταφέραμε να είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς των αθλητών μας που είναι πάντα δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια να γίνουμε και να είμαστε οι καλύτεροι.


Η επόμενη διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχει ο Σύλλογος μας είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στις 4 και 5 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη ».

Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων . Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών .

Λαμπρίδη : 4, τηλ: 6945262661

www.acproteas.gr

www.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι