Σοφά λόγια

Επιλέξτε τον Δρόμο με προσοχή διότι η εργασία απαιτεί ολόκληρη την ζωή σας. (Morihei Ueshiba)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο με τον Γκασπάρ Γκαρσία στο Ναύπλιο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο με τον Γκασπάρ Γκαρσία στο ΝαύπλιοO sifu Gaspar Garcia το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου, ήρθε στo Ναύπλιο καλεσμένος των σχολών CHOY LEE FUT.

Το Σάββατο δίδαξε τη φόρμα Το μεγάλο μαχαίρι των 9 δαχτυλιδιών, σε μαθητές των σχολών Ναυπλίου, Άργους, Κρανιδίου και Αθήνας. Συμμετείχαν 39 μαθητές, ο δάσκαλος Mihai Tatarou από Ρουμανία που ήρθε με 3 μαθητές του ειδικά για το σεμινάριο, ο sifu Ελευθερίου, ο sifu Δέδες, η δασκάλα Κοκκινάκη Άννα, οι εκπαιδευτές Παναγιωτάκης Δημήτρης, Πανόπουλος Βαγγέλης και φυσικά ο sifu Λαμπάδας θ. που οργάνωσε το σεμινάριο.

Το Guo Wan Dai Do είναι ένα εντυπωσιακό όπλο του kung-fu και ανήκει στα προχωρημένα όπλα του Choy Lee Fut. Το όπλο αυτό διαγωνίζεται στην κατηγορία, Υπόλοιπα όπλα της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ.

Την Κυριακή δίδαξε τεχνικές Luohan qigong σε εκπαιδευτές και προχωρημένους μαθητές. Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου του Δήμου Ναυπλίου. Επί τη ευκαιρίας να ευχαριστήσουμε τον ΔΟΠΠΑΤ για την παραχώρηση. Είναι μεγάλη τιμή και ευκαιρία οι μαθητές να διδάσκονται από δάσκαλους του βεληνεκούς του sifu Gaspar.

Από επιστολή της CHOY LEE FUT HELLAS στον Οδηγό

Αναζήτηση

ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
Ομοσπονδία Krav Maga
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
TCMA
AIKIDO DOJO HERAKLION
Αθλόπολις
KRAV MAGA PERISTERI
Bujinkan Dojo Hellas
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Olympus
KRAV MAGA MALEH
JUDO
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική