Σοφά λόγια

Μόλις κάποιος αρχίζει να τρέφει σκέψεις για να κερδίσει ένα διαγωνισμό ή να επιδείξει τις ικανότητες και την τεχνική του, η τέχνη του σπαθιού έχει χαθεί. (Takano Shigeyoshi)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο με τον Γκασπάρ Γκαρσία στο Ναύπλιο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο με τον Γκασπάρ Γκαρσία στο ΝαύπλιοO sifu Gaspar Garcia το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου, ήρθε στo Ναύπλιο καλεσμένος των σχολών CHOY LEE FUT.

Το Σάββατο δίδαξε τη φόρμα Το μεγάλο μαχαίρι των 9 δαχτυλιδιών, σε μαθητές των σχολών Ναυπλίου, Άργους, Κρανιδίου και Αθήνας. Συμμετείχαν 39 μαθητές, ο δάσκαλος Mihai Tatarou από Ρουμανία που ήρθε με 3 μαθητές του ειδικά για το σεμινάριο, ο sifu Ελευθερίου, ο sifu Δέδες, η δασκάλα Κοκκινάκη Άννα, οι εκπαιδευτές Παναγιωτάκης Δημήτρης, Πανόπουλος Βαγγέλης και φυσικά ο sifu Λαμπάδας θ. που οργάνωσε το σεμινάριο.

Το Guo Wan Dai Do είναι ένα εντυπωσιακό όπλο του kung-fu και ανήκει στα προχωρημένα όπλα του Choy Lee Fut. Το όπλο αυτό διαγωνίζεται στην κατηγορία, Υπόλοιπα όπλα της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ.

Την Κυριακή δίδαξε τεχνικές Luohan qigong σε εκπαιδευτές και προχωρημένους μαθητές. Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου του Δήμου Ναυπλίου. Επί τη ευκαιρίας να ευχαριστήσουμε τον ΔΟΠΠΑΤ για την παραχώρηση. Είναι μεγάλη τιμή και ευκαιρία οι μαθητές να διδάσκονται από δάσκαλους του βεληνεκούς του sifu Gaspar.

Από επιστολή της CHOY LEE FUT HELLAS στον Οδηγό

Αναζήτηση

Olympus
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Αθλόπολις
AIKIDO DOJO HERAKLION
Ομοσπονδία Krav Maga
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
TCMA
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Bujinkan Dojo Hellas


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική