Σοφά λόγια

Κάνε ότι μπορείς με ότι έχεις από εκεί που βρίσκεσαι.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Διοργάνωση ετήσιου θεματικού σεμιναρίου και εξετάσεις νταν από την HEKOBA

Διοργάνωση ετήσιου θεματικού σεμιναρίου και εξετάσεις νταν από την HEKOBA

Ο Σύνδεσμος ανακοινώνει την έναρξη ενός νέου εκπαιδευτικού θεσμού ο οποίος ξεκινά από το καλοκαίρι 2017. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με τα χαρακτηριστικά ενός gasshuku (karideshi) μόνο που εδώ θα περιλαμβάνονται όλα τα βασικά παραδοσιακά budo ενώ οι δράσεις θα ολοκληρώνονται με εξετάσεις και διαπιστεύσεις DAN όλων των βαθμίδων όλων των συστημάτων.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Dai Nippon Butoku Kai/ Honbu Dojo και θα υλοποιείται από τον Ελληνικό Κλάδο της Οργάνωσης σε στενή συνεργασία με αντίστοιχους εθνικούς Κλάδους άλλων χωρών (σημ. Έτσι λοιπόν για την διοργάνωση του 2017 έχει ήδη εξασφαλιστεί η τεχνική υποστήριξη του Βρετανικού Κλάδου ενώ αναμένονται οι συμμετοχές και άλλων).

Οι δράσεις θα λάβουν χώρα στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ από 23 έως και 25 Ιουνίου 2017 και σε αυτές μπορούν να λάβουν μέρος εκπαιδευτές, δάσκαλοι, αθλητές, εκπαιδευόμενοι όλων των συστημάτων και μαχητικών αθλημάτων ανεξαρτήτως βαθμού.

Οι εκπαιδεύσεις που θα πραγματοποιηθούν αφορούν στα παρακάτω budo (με αλφαβητική σειρά): Aikido - iaido: Mr. Roger Payne (8 dan Judo-Hanshi, 7 dan Aikido-Kyoshi, 7 dan iaido- Kyoshi), Aiki-jujutsu - iai-jutsu: κ.Καρυπίδης Κων/νος (6 dan Aiki-Jujutsu, 4 dan iai-jutsu), Judo: κ.Γκίτσας Θεόφιλος (6 dan Judo-Renshi, 2 dan Kyokushin Karate), Kyokushin Karate: κ.Νεανίδης Κων/νος (4 dan Kyokushin Karate, 2 dan Judo)

Πληροφορίες - Εγγραφές: info@hekoba.org (και/ή) hekoba@gmail.com και στα τηλέφωνα: 690-6646658, 698-7465608 & 697-3013303

Επίσημος δικτυακός τόπος Συνδέσμου: www.hekoba.net

Αναζήτηση

Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αθλόπολις
TCMA
Bujinkan Dojo Hellas
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
AIKIDO DOJO HERAKLION
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Ομοσπονδία Krav Maga
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική