Σοφά λόγια

Στο JUDO εκείνος που σκέφτεται βρίσκεται αμέσως στο δάπεδο. Η νίκη είναι εξασφαλισμένη για εκείνους που δεν αντιστέκονται σωματικά και πνευματικά.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Νέο σάιτ για το Bujinkan Shinken Dojo Athens

Νέο σάιτ για το Bujinkan Shinken Dojo AthensΝέο ανανεωμένο σάιτ με περισσότερα κείμενα για τις παραδοσιακές σχολές της Ιαπωνίας έχει δημιουργήσει το Bujinkan Shinken Dojo Athens.

Με πολυετή εκπαίδευση στο Νιντζούτσου οι δύο εκπαιδευτές, Νώντας Ασπρουλής και Θοδωρής Γούλας μας μεταφέρουν τον τρόπο που προσεγγίζουν την τέχνη τους

«Στη σχολή μας βλέπουμε την πολεμική τέχνη σαν ένα ζωντανό οργανισμό που τα πάντα είναι αλληλένδετα. Έτσι, εξασκώντας και εμβαθύνοντας στις βασικές τεχνικές, παρατηρούμε ότι είναι το δομικό υλικό με το οποίο χτίζονται οι πιο πολύπλοκες τεχνικές και τα kata.

Μέσω αυτού του τρόπου άσκησης το σώμα αποκτά τη μυϊκή μνήμη που χρειάζεται αλλά αρχίζουμε να έχουμε και μια ευρύτερη εικόνα και βαθύτερη κατανόηση της τέχνης μας.
Με το χρόνο καταλαβαίνει κανείς ότι δεν υπάρχουν μυστικά, αλλά όλο και βαθύτερες λεπτομέρειες που βγαίνουν στην επιφάνεια μέσω της εξάσκησης»

Δείτε το νέο σάιτ εδώ

Αναζήτηση

TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Olympus
KRAV MAGA MALEH
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
TCMA
AIKIDO DOJO HERAKLION
Αθλόπολις
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
Ομοσπονδία Krav Maga


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική