Ο Μιχάλης Φυσεντζίδης για την εκλογή του στην προεδρία της ΔΟΑ

εικόνα άρθρου
Ο Γενικός Γραμματέας της ETU, της ΕΛΟΤ και α` αντιπρόεδρος της ΕΤΑΝΕ, Μιχάλης Φυσεντζίδης, με αφορμή την εκλογή του στην προεδρία της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία είναι ένας εκπαιδευτικός Ολυμπιακός θεσμός με παγκόσμια αναγνώριση και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η εκλογή μου στη θέση του προέδρου της. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα μέλη της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που στήριξαν την υποψηφιότητα μου και με τίμησαν με τη ψήφο τους.

O εκπαιδευτικός ρόλος της ΔΟΑ στο σύγχρονο Ολυμπιακό Κίνημα, με τις σημαντικές και πολύπλευρες δράσεις που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, έχει δώσει στη ΔΟΑ μοναδική θέση στο παγκόσμιο αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.

Η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι τεράστια, λόγω της σημαντικής δουλειάς που έγινε όλα αυτά τα χρόνια από τον προκάτοχό μου και τους συνεργάτες του. Δεσμεύομαι ότι η επόμενη μέρα της ΔΟΑ, θα είναι το ίδιο επιτυχημένη και στο μέλλον, ώστε να συνεχίσει να αποτελεί φάρο γνώσης παγκόσμιας εμβέλειας, προβάλλοντας παράλληλα τον ελληνικό πολιτισμό στα πέρατα της γης.

Σας ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου κάνατε…»

Από την ΕΤΑΝΕ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι