10 Φεβρουαρίου η μεγάλη γιορτή της ΕΤΑΝΕ

εικόνα άρθρου
Η μεγάλη γιορτή της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30, στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Δήμου Ηλιούπολης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπου εκτός των άλλων η Ένωση θα κόψει και την πίττα της για το 2017, θα τιμηθούν οι αθλητές, οι αθλήτριες και οι προπονητές που διακρίθηκαν σε διεθνές επίπεδο το 2016, η ομάδα του προγράμματος «Υποστηρίζω τον αθλητή μου» που κατέκτησε την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά των Βρυξελλών, αλλά και οι σύλλογοι που διακρίθηκαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα και τα Kim e Liu.

Για την προσφορά της στο άθλημα, η Ένωση θα τιμήσει την Παραολυμπιονίκη του Ρίο και προπονήτρια του ταεκβοντό, Δήμητρα Κοροκίδα, ενώ θα δοθούν και οι 23 υποτροφίες για υποσχόμενους αθλητές και αθλήτριες αγωνιστικού ταεκβοντό (μαθητές-μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου) στη μνήμη του αθλητή Δήμου Κουτρούμπα και της αθλήτριας Αντωνίας Κουτούζου.

Για τις διεθνείς τους επιτυχίες μέσα στο 2016 θα βραβευτούν οι αθλητές Γιώργος Ιωάννου, Σταυρούλα Κοντού, Μαρία Κουκουμέλου, Βαρβάρα Αποίκου, Δανάη Χιώτη, Ιωάννα Δεσύλλα, Ανθούλα Σινάνη, Φίλιππος Κούνουπας, Ελευθέριος Φακίνος και οι προπονητές αυτών και συγκεκριμένα οι Νικόλαος Παπαδέας, Κυριάκος Παρασίδης, Νικόλαος Κανέλλος, Γεώργιος Παπουτσής, Θεόδωρος Ζηνέλης και Ιωάννης Μαμέκας.

Η ΕΤΑΝΕ θα τιμήσει επίσης τους 26 αθλητές και αθλήτριες του προγράμματος «Υποστηρίζω τον αθλητή μου», οι οποίοι τον περασμένο Δεκέμβριο κατέκτησαν για λογαριασμό της Ένωσης την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά των Βρυξελλών. Οι αθλητές αυτοί είναι οι Διονύσης Ανδριανός, Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος, Πέτρος Μάριος Λαμπρινάκος, Αλκιβιάδης Δημητρακόπουλος, Ιωάννης Μώρος, Γεώργιος Τσιμπίδης, Ιωάννης Αδαμίδης, Νικόλαος Μουστάκης, Αναστάσης Δρακονταείδης, Ελευθέριος Χριστόπουλος, Αντώνιος Τσομπανάκης, Άγγελος Κοκκίνης, Κοσμάς Ευάγγελος Κοτενίδης, Γεώργιος Πιερακέας, Παναγιώτης Γορανίτης, Γεώργιος Πανταζής, Άννα Λινάρδου, Φωτεινή Καρατζά, Κωνσταντίνα Θωμοπούλου, Μαρκέλλα Μπακογεώργου, Ανδρέας Κυμέρης, Ελευθέριος Γουδουσάκης, Γρηγόρης Μούχας, Γεώργιος Ζήκας, Αποστόλης Τάραμας και Μαρία Τσαντέ.

Τιμητική πλακέτα για την κατάκτηση μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων στα πανελλήνια πρωταθλήματα και τα Αγωνιστικά Φεστιβάλ Kim e Liu του 2016, θα λάβουν οι σύλλογοι ΑΣ Άτλαντας Περιστερίου, ΑΣ Αίαντας Αγίου Δημητρίου, ΑΣ Βύρωνας, ΣΓ Περιστερίου, ΑΣ Γαία, ΑΣ Καλλιθέας Θεαγένης, ΑΣ Αντίμαχος, ΑΣ Δύναμη Κορυδαλλού και ΑΣ Εθνικός 95.

Την παράσταση αναμένεται να κλέψουν οι αθλητές του συλλόγου Θρίαμβος Ηλιούπολης αλλά και η Χορωδία του Δήμου Ηλιούπολης με τις παράλληλες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι