O Α.Σ. Γιν-Γιανγκ στο 16ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Zίου Ζίτσου

εικόνα άρθρου
Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στην Αθήνα, διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, το 16ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου (JU-JITSU), στο Αγωνιστικό Σύστημα (Fighting System), στο Σύστημα Τεχνικών Αυτοάμυνας (Duo System) και στο Σύστημα Τεχνικών εδάφους (Ne-waza System), υπό την Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου-Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ).

Συνολικά συμμετείχαν περίπου 800 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Από τον αθλητικό σύλλογο ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ έλαβαν μέρος 3 αθλητές στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Νέων ανδρών-Νέων γυναικών και Ανδρών. Τους αθλητές συνόδεψε η προπονήτριά τους κα Δήμητρα Μουσχάκη (μαύρη ζώνη JU-JITSU – 5 DAN). Παρά την ταλαιπωρία της μετάβασης των αθλητών από την Κομοτηνή στην Αθήνα, κατάφεραν να έχουν μια αξιόλογη αθλητική εμφάνιση και μάλιστα να διακριθούν .
  • Ο Λένος Εμμανουήλ (κατηγορία +21 Fighting System -85κ.) αγωνίστηκε σε μια δύσκολη κατηγορία με δυνατούς αθλητές, κατάφερε να παιξει σε 3 καταλαμβάνοντας την 5η θέση.
  • Η Νταντουρή Αλεξία (κατηγορία -18 Fighting System -44κ.) κατάφερε συνεχείς νίκες, ώστε κατέλαβε επάξια την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο).
  • Η Λαδοπούλου Αργυρώ (κατηγορία -18 Fighting System -52κ.) είναι μια νέα αθλήτρια, ωστόσο αποφάσισε με θάρρος να συμμετάσχει για πρώτη φορά σε πανελλήνιους αγώνες. Η εμφάνισή της ήταν αξιόλογη αφού κατάφερε 1 νίκη στους δύο αγώνες που έπαιξε.

  • Συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές μας και στην προπονήτριά τους, που πάντα επιδεικνύουν το αθλητικό τους σθένος, σε αθλητικές διοργανώσεις τέτοιου βεληνεκούς.

    Επιστολή του συλλόγου στον Οδηγό
    ×
    Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

    Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

    Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

    Κατεβάστε το κουπόνι