Πρωτέας Ιωαννίνων: Πρωταγωνιστής στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντό

εικόνα άρθρου
Στην πόλη Πλόβντιφ της Βουλγαρίας πραγματοποιήθηκε το ανοιχτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWON-DO το περασμένο σαββατοκύριακο.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Αθλητικός Σύλλογος Πρωτέας Ιωαννίνων (Λαμπρίδη 4 τηλ. 6945262661) ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις συμμετέχοντας σε ένα από τα ποιο δυνατά πρωταθλήματα που φιλοξενεί κάθε χρόνο η γειτονική μας χώρα. Με πολλές συμμετοχές και πολύ καλό επίπεδο συναγωνισμού, οι αθλητές του γιαννιώτικου συλλόγου, καταφέρανε ακόμη μία φορά να πρωταγωνιστούν στις κατηγορίες τους.

Οι Πρωταθλητές του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων καταφέρανε να κατακτήσουν 4 Χρυσά και 1 Χάλκινο μετάλλιο.

Πιο αναλυτικά : Μπαντής Αχιλλέας 1 Χρυσό στο ατομικό (έως 57 κιλά) και 1Χρυσό στο ομαδικό, Ανδρούτσος Ιωάννης 1 Χρυσό στο ομαδικό και 1 χάλκινο στο ατομικό στη βαριά κατηγορία ( + 85 κιλά) και ο Σκαλτσώνης Βασίλειος 1 Χρυσό στο ομαδικό και τέταρτη θέση στην κατηγορία του ( έως 85 κιλά).

Όπως μας δήλωσε και ο Προπονητής του γιαννιώτικου συλλόγου και Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Παπαδιώτης Γεώργιος, κάθε χρόνο ξεκινάμε με αυτό το πρωτάθλημα στη γειτονική μας χώρα, καθώς είναι ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Έτσι μπορούμε να ανλήσουμε πολλές πληροφορίες για την πρόοδο της προετοιμασίας μας, αλλά και για τον προγραμματισμό των στόχων μας για την καινούργια αγωνιστική περίοδο. Το αποτέλεσμα ήταν καλό, θα κάνουμε αρκετές διορθώσεις μέχρι τα επίσημα πρωταθλήματα καθώς και πάρα πολλές αγωνιστικές συμμετοχές σε πρωταθλήματα, μέχρι να φτάσουμε στους στόχους μας.

Στόχος μας πάντα παραμένει να είμαστε οι καλύτεροι σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα και σε όλες τις αγωνιστικές ηλικίες.

Επόμενος στόχος είναι το τριήμερο 2-3-4 Δεκεμβρίου στον Πειραιά ( στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, στο οποίο ο Σύλλογός μας θα δώσει το παρών με 17 αθλητές και το αμέσως επόμενο σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ο σύλλογός μας θα συμμετέχει με όλους τους πρωταθλητές του (ομάδα Εφήβων-Ανδρών) στο ανοιχτό πρωτάθλημα KING OF TAEKWON-DO στο οποίο θα συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές από Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ξεκινάμε πολύ δυναμικά φέτος, με πολλά πρωταθλήματα και πολύ αγωνιστική διάθεση. Είμαστε ο Σύλλογος των Πρωταθλητών και ακούραστα συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πρόγραμμα και σοβαρούς στόχους, σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα προπόνησης, αρχαρίων και αγωνιστικά.

Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων τηλ.6945262661
Επισκεφθείτε μας : www.acproteas.gr & www.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon .


×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι